Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΔΡΑΜΙΝΟΥ ΜΑΡΜΑΡΟΥ ΚΑΙ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

Συνεδρίασε η Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης Δράμας  με την συμμετοχή της Προέδρου του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Μαρμάρου Μακεδονίας- Θράκης   Ιουλίας  Χαϊδά.

«Συζητήσαμε με την φίλη Πρόεδρο του Συνδέσμου  την δυνατότητα  προβολής των δράσεων του Συνδέσμου και της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης Δράμας.

Επίσης την Αξιοποίηση – χρήση για εναλλακτικές μορφές τουρισμού ή  και την  περιβαλλοντική αποκατάσταση παλαιών ανενεργών λατομείων , αλλά και την Δημιουργία μαρμάρινου Θεάτρου κατά τα αρχαία πρότυπα κατά προτίμηση σε παλαιό λατομικό χώρο .

Ανέφερα στην κυρία Χαϊδά  ότι  θα είμαι  αρωγός  για  την  επίλυση θεσμικών θεμάτων με αιχμή την τουριστική ανάπτυξη και όχι μόνο», σημείωσε ο Δήμαρχος Δράμας Χριστόδουλος Μαμσάκος.

Και συμπλήρωσε: «Τέλος  εξετάσαμε τις δυνατότητες  για Συγχρηματοδοτήσεις μεγάλων έργων μέσω ΣΔΙΤ, αλλά και την χρηματοδότηση στο πλαίσιο της Κοινωνικής Εταιρικής Ευθύνης σημαντικών μελετών που θα φέρουν πολλαπλάσιας  αξίας έργα στο νομό.

« Ήταν πολύ  ουσιαστική και ενδιαφέρουσα  η συνάντηση  με την Προέδρο του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Μαρμάρου   Ιουλία  Χαϊδά».

Καταλήγοντας υπογράμμισε: «Ως πρόεδρος της τουριστικής επιτροπής της ΚΕΔΕ, έχω αναλάβει  συγκεκριμένες πρωτοβουλίες και σύντομα θα έχουμε θετικές εξελίξεις.

Στην Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης  Δράμας  συνεργαζόμαστε άριστα, ανταλλάσσουμε πρακτικές, τεχνογνωσία και πολιτικές, που θα ωφελήσουν και στον τουριστικό τομέα την πόλη μας, το Νομό μας.»

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα