Η Ονειρούπολη Δράμας στο Σύλλογο ΕΛΠΙΔΑΣ ΦΙΛΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ

 

Μια μοναδική εκδήλωση της Ονειρούπολης Δράμας πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στο Σύλλογο ΕΛΠΙΔΑΣ ΦΙΛΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ της Ογκολογικής Μονάδος της κ.ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ μοιράζοντας δωράκια και δίνοντας χαρά και πολλά χαμόγελα στα παιδιά.

   

Τη Δευτέρα το πρωί, στις 10/12/2018 ο Δήμαρχος της Δράμας Χριστόδουλος Μαμσάκος μαζί με εκλεκτά μέλη από διάφορους φορείς της Δράμας, βρέθηκαν στο Σύλλογο Ελπίδα μεταφέροντας το μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης που αποτελεί θεμέλιο λίθο της “Ονειρούπολης“.

Για 15η συνεχή χρονιά ένα μοναδικό Χριστουγεννιάτικο παραμύθι εκτυλίσσεται στη Δράμα. Ο Δημοτικός Κήπος και η Κεντρική Πλατεία της πόλης, μεταμορφώνονται σε παραμυθένια σκηνικά και όλοι οι επισκέπτες είναι πρωταγωνιστές, στο απόλυτο χριστουγεννιάτικο παραμύθι: την Ονειρούπολη Δράμας. Φέτος, η δράση του Δάσους των Ευχών και της Ελπίδας αφιερώνεται στο Σύλλογο Καρκινοπαθών Δράμας, στηρίζοντας τη μεγάλη προσπάθεια των ανθρώπων του στον καθημερινό αγώνα που δίνουν. 

Ο Δήμαρχος Δράμας Χριστόδουλος Μαμσάκος, ιδιαίτερα συγκινημένος δήλωσε: “Μια συγκλονιστική εμπειρία, μια μοναδική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σήμερα! Όλοι μαζί αποφασίσαμε να μεταφέρουμε εδώ λίγη από τη μαγεία που αγκαλιάζει την πόλη μας αυτές τις μέρες. Να δώσουμε χαρά από τη χαρά μας και να πάρουμε δύναμη από τη δύναμή σας.”

    

 

          

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα