Η ΚΕΔΕ στηρίζει το Πρόγραμμα Αθλητικού Προσανατολισμού

Γ. Πατούλης Πρόεδρος ΚΕΔΕ: Υποστηρίζουμε κάθε προσπάθεια που συμβάλει στην προαγωγή του Αθλητισμού, της Υγείας και της Παιδείας

Τη στήριξη του στο Πρόγραμμα του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών «Ο Αθλητικός Προσανατολισμός Ταξιδεύει» εξέφρασε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε με την Πρόεδρο  Βούλα Κοζομπόλη, Αργυρή Ολυμπιονίκη Υδατοσφαίρισης.

Όπως επισήμανε ο Γ. Πατούλης η ΚΕΔΕ υποστηρίζει κάθε προσπάθεια που συμβάλει στη προαγωγή του Αθλητισμού, της Υγείας και της Παιδείας και χαιρέτησε τη πρωτοβουλία του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών να πραγματοποιήσει επισκέψεις σε σχολεία όλης της χώρας για να προάγει τον αθλητισμό.

Να σημειωθεί ότι το Πρόγραμμα «Ο Αθλητικός Προσανατολισμός Ταξιδεύει»  υλοποιείται σε δημοτικά και γυμνάσια της χώρας με επισκέψεις αντιπροσωπείας ελλήνων ολυμπιονικών, κυρίως σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας.

Στο πλαίσιο της συνάντησης η Πρόεδρος Βούλα Κοζομπόλη εξέφρασε την ικανοποίηση της για την ανάπτυξη ευρύτερης συνεργασίας με την ΚΕΔΕ.

Και οι δύο πλευρές δεσμεύθηκαν ότι η συνεργασία τους θα οριστικοποιηθεί μετά από συγκεκριμένες προτάσεις που θα κατατεθούν το επόμενο χρονικό διάστημα.

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα