Η ΚΕΔΕ δείχνει έμπρακτα την αλληλεγγύη της στους ευπαθείς πολίτες των παραμεθόριων περιοχών Με πρωτοβουλία του Γ. Πατούλη συγκεντρώνονται αγαθά- τρόφιμα μακράς διάρκειας

Η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας με πρωτοβουλία του Γιώργου Πατούλη, στο πλαίσιο στήριξης των ευπαθών κοινωνικών ομάδων της χώρας ,  συγκεντρώνει τρόφιμα μακράς διάρκειας, αύριο Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου στις 11.00 π.μ  στο Δημαρχείο Αμαρουσίου για τις παραμεθόριες περιοχές της χώρας με προορισμό τον Δήμο Κόνιτσας.

 

Με αφορμή τη σχετική πρωτοβουλία ο Γ. Πατούλης δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Στεκόμαστε στο πλευρό των αδύναμων συνανθρώπων μας, στέλνοντας ισχυρό μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης, αυτές τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων. Η αλληλεγγύη μας δεν περιορίζεται μόνο στη περίπτωση του Δήμου Κόνιτσας, διαβεβαιώνω κάθε συνάδελφο που έχει ανάγκη ότι θα είμαστε δίπλα του».

 

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, μετέφερε τις θερμές ευχαριστίες του προς τους χορηγούς που στήριξαν με τις προσφορές τους την πρωτοβουλία αλληλεγγύης προς τους αδύναμους συνανθρώπους μας

 

Παράλληλα ευχαριστεί και συγχαίρει το Γραφείο Εθελοντισμού & Νέας Γενιάς του Δήμου Αμαρουσίου, που συντονίζει την κοινωνική πρωτοβουλία.

 

Την πρωτοβουλία αυτή στήριξαν με την προσφορά τους  οι εξής χορηγοί:

 

120 ΕΝΩΜΕΝΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΕΠΙΠΛΩΝ.

Sport-tech ΑΛΥΣΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ RUGBY XΑΙΔΑΡΙΟΥ«ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ».

ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΙΟ ΕΚΠΕΔΕΥΤΗΡΙΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ.

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ SOCCER ARENA CLUB ΜΑΡΟΥΣΙ ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗΣ ΙΠΠΑΣΙΑΣ(ΕΛΕΘΙΠ).

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ SOCCER PARK ΠΑΠΑΓΟΥ.

ΚΟΡΕ Α.Ε ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Α.Σ. ΠΑΠΑΓΟΥ

 

Σημειώνεται ότι η μεταφορά των αγαθών γίνεται αφιλοκερδώς από τη Μεταφορική Εταιρεία «ΑΡΓΟΣ Α.Ε.», η οποία προσφέρει και βιβλία για τη Βιβλιοθήκη του Δήμου Κόνιτσας.

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τηλ.: 2132147514, 2132147540, Fax: 2103899651, E-mail : 

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα