Η Αυτοδιοίκηση αποτελεί την βάση του Έθνους, τόνισε από την Επίδαυρο ο Χ. Μαμσάκος

Στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο στο πλαίσιο του εορτασμού της 200 επετείου της Α΄ Εθνοσυνέλευσης των Ελλήνων στη Νέα Επίδαυρο παραβρέθηκε ο Πρόεδρος του Δικτύου Πόλεων για την Ανάπτυξη (ΔΕΠΑΝ) Χριστόδουλος Μαμσάκος.

«Είμαι συγκινημένος που ως Πρόεδρος του Δ.Ε.Π.ΑΝ παραβρέθηκα μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Επιδαύρου στην ( Πλατεία της Α Εθνοσυνέλευσης ) όπου ψηφίστηκε το πρώτο Σύνταγμα της Ελλάδος.

Η Αυτοδιοίκηση ως ο κοντινότερος θεσμός στους πολίτες αποτελεί την βάση του Έθνους το οποίο σχηματίστηκε σ’ αυτήν την περιοχή πριν 200 χρόνια», επεσήμανε μεταξύ άλλων ο κ. Μαμσάκος.

Επίσης από το ΔΕΠΑΝ στις εκδηλώσεις παραβρέθηκαν τα μέλη του Δ.Σ. και του Δικτύου, ο Γενικός Διευθυντής Βασίλειος Κουτσιώρης και υπηρεσιακά στελέχη.

Να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο εορτασμού των διακοσίων χρόνων από την Α’ Εθνοσυνέλευση της Επιδαύρου, το Διοικητικό Συμβούλιο του Δ.Ε.Π.ΑΝ. φιλοξενήθηκε από το Δήμο Επιδαύρου στον συνεδριακό χώρο της πλατείας της Α’ Εθνοσυνέλευσης όπου πραγματοποιήθηκε η 3η τακτική δια ζώσης συνεδρίαση για τη συζήτηση σειράς θεμάτων και τη λήψη αποφάσεων μετά από σχετική ενημέρωση για τα μέχρι τώρα πεπραγμένα και τις τρέχουσες δράσεις από τον Γενικό Διευθυντή του ΔΕΠΑΝ κ. Κουτσιώρη.

 

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα