Ανοιχτή συνέλευση για την αστυνόμευση στον Δήμο Ανδραβίδας Κυλλήνης

Ο Δήμος Ανδραβίδας Κυλλήνης συγκαλεί  ανοικτή συνέλευση πολιτών και θεσμών την Παρασκευή 16 Ιουνίου, στις 8.00 μ.μ. στο Δημαρχείο Ανδραβίδα, για την αστυνόμευση της περιοχής. Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης των δομών της Ελληνικής Αστυνομίας, αποφάσισε να αποσύρει από την Ανδραβίδα την φυσική παρουσία των οργάνων της τάξης και να αναθέσει την αστυνόμευση στο Α.Τ. Λεχαινών, το οποίο καλείται να αναλάβει αναντίστοιχες της δύναμής του, υποχρεώσεις.

Ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης έχει εκφράσει την αντίθεσή του στην εξέλιξη αυτή και με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου έχει ζητήσει την λειτουργία τριών δομών ασφαλείας στον Καλλικρατικό Δήμο.

Επειδή έχουμε χρέος απέναντι σε κάθε δημότισσα και δημότη και επείδή δεν σκοπεύμε να υποχωρήσουμε, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Ανδραβίδας-Κυλλήνης Ναμπίλ-Ιωσήφ Μοράντ,
συγκαλείται ανοικτή ευρεία σύσκεψη πολιτών και Θεσμικών εκπροσώπων από ολόκληρο τον Δήμο.

Στην σύσκεψη, πέραν των Δημοτικών Συμβούλων και των Προέδρων Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων, θα κληθούν να συμμετέχουν οι βουλευτές Ηλείας, ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας, καθώς και εκπρόσωπος της Ελληνικής Αστυνομίας.

Αποτελεί απόφασή μας, κατά την διάρκεια της συνέλευσης, να ακουστούν όλες οι αλήθειες αναφορικά με το θέμα και να θωρακίσουμε την κοινωνία απέναντι σε φαινόμενα αναβίωσης άγονων τοπικισμών και διασποράς ψευδών ισχυρισμών.

Απαιτείται η μέγιστη συσπείρωση γύρω από το δικαίωμα των Δημοτών, να αισθάνονται και να είναι ασφαλείς.

Θα συναποφασίσουμε τα επόμενα βήματα και θα προχωρήσουμε χωρίς συμβιβασμούς, παρά τις δημοσιονομικές αντιξοότητες που αντιμετωπίζει η Χώρα.

Με αίσθημα ευθύνης, καλούμε όλους και όλες, στο Δημαρχείο Ανδραβίδας, την Παρασκευή 16 Ιουνίου, στις 8.00 μ.μ., για να στείλουμε το πιο ισχυρό μήνυμα στην Κυβέρνηση, στηριγμένοι μόνο στην αλήθεια. Ο αγώνας μας, θα δικαιωθεί. Η Ανδραβίδα δεν είναι μόνη».

Περισσότερα

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα