Γ. Πατούλης: Ο πολιτισμός δεν είναι πολυτέλεια, μπορεί να συμβάλει στην ενίσχυση των αναπτυξιακών δεδομένων της χώρας

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης παραβρέθηκε χθες Σάββατο σε εκδήλωση του Δήμου Άργους-Μυκηνών, όπου μαζί με τον Δήμαρχο και Πρόεδρο της ΠΕΔ Πελοποννήσου Δημήτρη Καμπόσο και τον Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκτάριο, εγκαινίασαν τη Στέγη Πολιτισμού «Μέγας Αλέξανδρος».

 Ο Γ. Πατούλης, αφού εξήρε την προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής και ιδιαίτερα του Δημάρχου Δημήτρη Καμπόσου, γιατί σε τόσους δύσκολους καιρούς για την Αυτοδιοίκηση, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή και με λιγοστούς πόρους δημιουργεί σημαντικά έργα υποδομής για το Δήμο Άργους – Μυκηνών.

«Ο Πολιτισμός, τόνισε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, δεν είναι πολυτέλεια, όταν αναδεικνύει την ιστορία και τις ρίζες μας και όταν συμβάλει στην πνευματική ανάταση της κοινωνίας, ιδιαίτερα σήμερα, που βιώνουμε μια γενικευμένη κρίση. Χώροι, όπως αυτός που εγκαινιάζουμε, θα συμβάλλουν καθοριστικά στη δημιουργία του Δικτύου Πολιτισμού, μεταξύ των Δήμων της χώρας μας, που προωθεί η ΚΕΔΕ, με σκοπό την ανταλλαγή, εκτός από πολιτιστικά δρώμενα, καλλιτεχνών και δημιουργών. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι με τα δρώμενα που θα προκύπτουν το Δίκτυο θα στηρίξει και θα ενισχύσει τα αναπτυξιακά δεδομένα σε τοπικό επίπεδο αλλά και για το σύνολο της χώρας».

Να σημειωθεί ότι η Στέγη Πολιτισμού «Μ. Αλέξανδρος» ήταν παλιά αποθήκη που μετατράπηκε σε πολιτιστικό και συνεδριακό κέντρο με ίδιους πόρους του Δήμου Άργους – Μυκηνών.

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν ο βουλευτής Αργολίδας της ΝΔ Γιάννης Ανδριανός, ο αντιπρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης Καφαντάρης, εκπρόσωπος του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη και πλήθος κόσμου.

f1

f2

f3

f4

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα