Γ. Πατούλης: Είμαστε κοντά στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη Γεύμα αγάπης σε 500 πρόσφυγες και μετανάστες του Ελληνικού υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ από το «Ίδρυμα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη»

Ελληνικό 1Ελληνικό 3

Γεύμα αγάπης και παιχνίδια στα παιδιά προσφέρθηκαν σήμερα στους πρόσφυγες και μετανάστες που φιλοξενούνται στο Κέντρο Προσφύγων και Μεταναστών στο Ελληνικό υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ, προσφορά του «Ιδρύματος Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη».

Η σημερινή δράση έγινε στο πλαίσιο του προγράμματος «we care» για παροχή ιατρικής και φαρμακευτικής βοήθειας σε παιδιά προσφύγων που υλοποιεί το «Ίδρυμα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη» σε συνεργασία με την ΚΕΔΕ, τη στήριξη του ΙΣΑ και του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία» και της φιλανθρωπικής οργάνωσης «Αποστολή» της Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Στο πλαίσιο αυτής της «συμμαχίας ανθρωπιάς», σήμερα ενόψει της Πρωτοχρονιάς, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης, εθελόντριες του Ιδρύματος «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη»,  ο Διοικητής του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία», Εμμ. Παπασάββας και ο Διευθυντής της «Αποστολής» Κ. Δήμτσας, πρόσφεραν 500 μερίδες φαγητού στους φιλοξενούμενους πρόσφυγες και μετανάστες στο Κέντρο του Ελληνικού, ενώ ταυτόχρονα μοίρασαν δώρα στα παιδιά.

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης, μετά την επίσκεψη δήλωσε σχετικά:

«Υπηρετώντας τη φιλοσοφία του προγράμματος “we care” και στο πνεύμα των ημερών προσφέραμε σήμερα ένα γεύμα αγάπης σε συνανθρώπους μας  που έχουν πραγματική ανάγκη. Άλλωστε η Αυτοδιοίκηση της χώρας μας καθημερινά συμβάλει με δράσεις αλληλεγγύης και πρωτοβουλίες ανθρωπιάς στη βοήθεια αυτών των ανθρώπων. Θεωρούμε ότι για όσο διάστημα είναι στη χώρα μας πρέπει να τους βοηθήσουμε ώστε να ζουν σε συνθήκες αξιοπρέπειας. Θα συνεχίσουμε αυτή μας την προσπάθεια και το πρόγραμμα σε όλη την Ελλάδα εφόσον υπάρχουν δωρεές».

Ελληνικό 4ελληνικό 5

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τηλ.: 2132147514, 2132147540, Fax: 2103899651, E-mail : info@kedke.gr, kedkegr@gmail.com

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα