Γ.Πατούλης: «Η πατρίδα χρειάζεται και τη στήριξη των ομογενών για να ξαναορθώσει το ανάστημα της και να ξαναβρεί την εθνική της περπατησιά»

foto 1 10.4

 

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης στο πλαίσιο της επίσκεψης που πραγματοποιεί στη Νέα Υόρκη, παραβρέθηκε σε εκδήλωση που διοργάνωσε η  Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης, με αφορμή το εορτασμό για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αμερικής Δημήτριου, του Αν.υπουργού Εθνικής Άμυνας Δ.Βίτσα,  του Προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, του Γερουσιαστή Γιάννη Σαρμπάνη, του Προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ν.Υόρκης Π.Γαλάτουλα και πολλών επισήμων της ομογενειακής  κοινότητας.

 

Ο κ. Πατούλης  ευχαρίστησε τους ομογενείς για την πολύτιμη συνεισφορά τους στην προσπάθεια που καταβάλλει η χώρα να βγει από το αδιέξοδο της κρίσης και τους κάλεσε να συνεχίσουν  να στηρίζουν, με όσα μέσα διαθέτουν, την πορεία της χώρας προς την εθνική αναγέννηση και αναδημιουργία.

 

:«Σας θέλουμε μαζί μας και δίπλα μας στην εθνική προσπάθεια που διεξάγεται για τη δημιουργία μιας Νέας Ελλάδας», τόνισε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και πρόσθεσε πως όλοι οι Έλληνες αξίζουν μία καλύτερη χώρα που θα τους δώσει όραμα και προοπτική.

 

«Έξω από τα σύνορα της χώρας η ελληνική καρδιά χτυπά πιο δυνατά» ανέφερε ο κ. Πατούλης, επισημαίνοντας πως για όλους τους ομογενείς η νοσταλγία και η αγάπη για την πατρίδα, κρατά άσβεστη την επιθυμία προσφοράς προς όλους τους Έλληνες που τα τελευταία χρόνια , δοκιμάζονται.

 

«Η πατρίδα σας χρειάζεται για να ξαναορθώσει το ανάστημα της και να ξαναβρεί την περπατησιά της » υπογράμμισε και ανακοίνωσε πως, με στόχο την ενδυνάμωση των σχέσεων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με την ομογένεια, θα αναλάβει την πρωτοβουλία να δημιουργηθεί, στην ΚΕΔΕ, μόνιμο γραφείο απόδημου ελληνισμού και ομογενών.

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα