Με φωταγωγήσεις ξεκίνησε η Χριστουγεννιάτικη περίοδος στον Δήμο Λαυρεωτικής

 

Με τις καθιερωμένες φωταγωγήσεις των Χριστουγεννιάτικων δέντρων σε Λαύριο και Κερατέα, ξεκίνησαν και φέτος οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Λαυρεωτικής το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017.

Ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς, μαζί με τα παιδιά που είχαν γεμίσει τις κεντρικές πλατείες, μέτρησαν αντίστροφα μέχρι την φωταγώγηση των Δέντρων. Αμέσως μετά την φωταγώγηση του Δέντρου, ο ουρανός γέμισε πυροτεχνήματα ενώ η γιορτή που είχαν ξεκινήσει  μία Ξυλοπόδαρη, η Βασίλισσα του Χιονιού και τα Ξωτικά, συνεχίστηκε υπό τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες των Φιλαρμονικών και των Χορωδιών.

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Λουκάς , που συμμετείχε και στις δύο εκδηλώσεις, δήλωσε τα εξής: «Ο Δήμος μας, μαζί με το ΝΠΔΔ ΘΟΡΙΚΟΣ έχουν ετοιμάσει και φέτος ένα πλούσιο πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων. Ελπίζουμε ότι θα το ευχαριστηθείτε. Εύχομαι χρόνια πολλά με υγεία και καλά Χριστούγεννα σε όλους!»

Η Πρόεδρος του ΝΠΔΔ ΘΟΡΙΚΟΣ κυρία Ευαγγελία Βελετάκου με τη σειρά της ευχαρίστησε την Ανδρική Χορωδία Λαυρίου, τη Μεικτή Δημοτική Χορωδία Κερατέας, την Παιδική-Νεανική Χορωδία Λαυρίου, τις Δημοτικές Φιλαρμονικές Λαυρίου και Κερατέας και το ΒΒΕΜ, για την καθοριστική συμβολή τους στην επιτυχία των εκδηλώσεων φωταγώγησης των Χριστουγεννιάτικων δέντρων μας.

Πηγή: Δήμος Λαυρεωτικής

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα