To forum της ΔΕΠΑΝ για το νέο θεσμικό πλαίσιο περί δημοσίων συμβάσεων

 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 4 Μαΐου 2017 το 2nd City Connect: Forum & Exhibition από το Δίκτυο Πόλεων για την Ανάπτυξη (ΔΕΠΑΝ) και την Palladian Conferences, στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens.

Το συνέδριο  έλαβε χώρα σε δυο θεματολογικές ενότητες.

Η πρώτη ενότητα είχε ως θέμα το «Νέο θεσμικό πλαίσιο περί δημοσίων συμβάσεων», με τη διεξαγωγή των παρακάτω ομιλιών:

  1. «Νέο θεσμικό πλαίσιο περί δημοσίων συμβάσεων», από εκπρόσωπο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών
  2. «Ν.4412/2016: Κύριες μεταβολές στο θεσμικό πλαίσιο ανάθεσης και εκτέλεσης των δημοσίων έργων», από τον κ. Ζαχαρία Αθουσάκη, Πρόεδρο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Τεχνικών Εταιριών (Σ.Α.Τ.Ε.).
  3. «Νέο θεσμικό πλαίσιο για τις δημόσιες συμβάσεις: μελετητικές και συναφείς συμβουλευτικές υπηρεσίες», από τον κ. Κωνσταντίνο Καλέργη, Μηχανικό- Μελετητή, Προέδρο του Συνδέσμου Ελληνικών Εταιρειών Γραφείων Μελετών (Σ.Ε.Γ.Μ.)
  4. «Ορθή διαδικασία ανάθεσης δημοσίων συμβάσεων προμηθειών και παροχής υπηρεσιών», από τον κ. Θανάση Παζαρλόγλου, Οικονομολόγο, Μόνιμο υπάλληλο του Συνδέσμου Δήμων Δυτικής Θεσσαλονίκης και Γενικό Γραμματέα του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Η δεύτερη ενότητα είχε ως θέμα την «Παρουσίαση καλών πρακτικών στους ΟΤΑ», με τη διεξαγωγή των παρακάτω ομιλιών και παρουσιάσεων:

  1. «SMARTOTA», από τον κ. Γιώργο Βερνάρδο, Επιστήμονα Πληροφορικής με εξειδίκευση στα Γεωγραφικά Συστήματα Πληροφοριών (G.I.S.)
  2. «ERGOTA» από την κ. Μαρία Μάρκου, Επιστήμονα Πληροφορικής με εξειδίκευση στην Ανάπτυξη Λογισμικού.
  3. «Κάστρο Αρχαίας Μελίβοιας: Οι νέοι στα βήματα του Βασιλιά Φιλοκτήτη», από τον κ. Αντώνη Γκουντάρα, Δήμαρχο Αγιάς Ν. Λάρισας.
  4. «Στρατηγική Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΒΑΑ) 2014- 2020 για την πόλη της Δράμας: Από την ιδέα στην πράξη και η δυναμική της ολοκληρωμένης προσέγγισης», από τον κ. Δημήτρη Π. Καραμπατζάκη ,Αναπληρωτή Δημάρχου, Αντιδήμαρχο Τουρισμού, Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής του Δήμου Δράμας και τον κ. Εμμανουήλ Στ. Κουτουλάκη , Χωροτάκτη – Περιφερειολόγο, Ερευνητή Διδάκτωρ στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, Συντονιστή ερευνών στο Εργαστήριο Διεθνών και Ευρωπαϊκών Πολιτικών και Προγραμμάτων Ανάπτυξης .
spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα