Συμμετοχή του Δήμου Ήλιδας στο «Καραβάνι της υγείας»

Συμμετοχή του Δήμου Ήλιδας στο «Καραβάνι της υγείας»

Ο Δήμος Ήλιδας συμμετέχει στο «Καραβάνι της Υγείας» και το συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στην Αμαλιάδα την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017, με μοναδικό θέμα την σωτηρία του Νοσοκομείου Αμαλιάδας.

Το «Καραβάνι της Υγείας» θα ξεκινήσει με προσυγκέντρωση στις 9 το πρωί έξω από το νοσοκομείο Αμαλιάδας και θα συνεχιστεί με πορεία στους κεντρικούς δρόμους, η οποία θα καταλήξει στον κόμβο Παπακασελά όπου θα αποκλειστεί η εθνική οδός.

Στόχος της κινητοποίησης είναι να αναδειχθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο χώρος της υγείας στην περιοχή μας, έπειτα και από την γνωστοποίηση των προθέσεων της κυβέρνησης για αναμόρφωση της οργάνωσης των νοσοκομείων με όρους όπως «διασύνδεση» και «ενοποίηση» νοσοκομείων, που παραπέμπουν ευθέως στην υποβάθμιση του νοσοκομείου Αμαλιάδας.

Στην κινητοποίηση που διοργανώνεται από το Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Αμαλιάδας και την ΠΟΕΔΗΝ συμμετέχουν σύσσωμοι οι φορείς της περιοχής, ανάμεσά τους και ο Δήμος Ήλιδας.

Στο πλαίσιο αυτό, οι διοικητικές υπηρεσίες του Δήμου Ήλιδας θα παραμείνουν κλειστές κατά το ωράριο συναλλαγής με το κοινό, πλην της υπηρεσίας καθαριότητας και των Δημοτικών Παιδικών & Βρεφονηπιακών Σταθμών.

Καλούμε τους δημότες να συμμετέχουν μαζικά στην κινητοποίηση της Τετάρτης και ζητούμε την κατανόησή τους για την μη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου Ήλιδας την ημέρα αυτή.

Περισσότερα