Ο 5ος Ημιμαραθώνιος Ευρώτα

Ο 5ος Ημιμαραθώνιος Ευρώτα

  Με μεγάλη συμμετοχή αθλητών αναμένεται να πραγματοποιηθεί ο 5ος Ημιμαραθώνιος Ευρώτα την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2017 στην Τοπική Κοινότητα Περιστερίου του Δήμου Ευρώτα με τη διεξαγωγή του Ημιμαραθώνιου 21,1 χλμ., των παράλληλων αγώνων 10χλμ. και 5 χλμ. και του αγώνα 1χλμ. «Τριαντάφυλλος» για τα παιδιά.
Η διοργάνωση υποστηρίζεται από το Ν.Π.Δ.Δ. «Νικηφόρος Βρεττάκος» για 5η συνεχή χρονιά, ενώ γενικότερα ο Δήμος Ευρώτα είναι αρωγός στην τεράστια προσπάθεια που καταβάλλουν ο Α.Π.Σ. «Καλλισθένης», άλλοι πολιτιστικοί και αθλητικοί σύλλογοι και εθελοντές για την άρτια οργάνωση του 5ου Ημιμαραθωνίου.
«Ο Ημιμαραθώνιος Ευρώτα αποτελεί πλέον μια διοργάνωση πανελλήνιας εμβέλειας με πολλαπλά οφέλη για τον Δήμο Ευρώτα. Παράλληλα με την προαγωγή του αθλητισμού και του εθελοντισμού προβάλλονται ο τόπος μας και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του. Εκφράζοντας την Δημοτική Αρχή θα ήθελα να συγχαρώ όλους όσοι εργάζονται για την υλοποίηση του 5ου Ημιμαραθώνιου Ευρώτα και να ευχηθώ καλή επιτυχία στους δρομείς» ανέφερε ο Δήμαρχος Ευρώτα κ. Δήμος Βέρδος σε συνάντηση που είχε σήμερα στο γραφείο του με εκπροσώπους του Α.Π.Σ. Καλλισθένης.

Πηγή Δήμος Ευρώτα Website