Εθελοντισμός στο Δήμο Αγίου Νικολάου

Ο Δήμος Αγίου Νικολάου στο πλαίσιο της προσπάθειας ενθάρρυνσης, υποστήριξης και ευαισθητοποίησης των πολιτών για την αξία και την σημασία του εθελοντισμού, ενεργοποιεί όπως έκανε γνωστό η αντιδήμαρχος Νέας Γενιάς & Εθελοντισμού κ. Γεωργία Πολυχρονάκη, την αίτηση εθελοντή.

Σκοπός της προσπάθειας αυτής είναι η ενδυνάμωση του  Εθελοντικού Κινήματος και η μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή ενεργών πολιτών στις εθελοντικές δράσεις του Δήμου μας. Τα πεδία ενδιαφέροντος είναι ποικίλα. Ωστόσο καλούνται οι πολίτες να γνωστοποιήσουν τις ιδέες τους, ώστε να συμπεριληφθούν στις δράσεις που προγραμματίζονται.

Η συμμετοχή, η εμπιστοσύνη, η αλληλεγγύη και η αμοιβαιότητα αποτελούν αξίες που βρίσκονται στη βάση της ενεργούς συμμετοχής (citizenship). Για εκείνους που δεν επιθυμούν μια ατομικιστική στάση ζωής, ο εθελοντισμός προάγει τις παραπάνω  αξίες ως ιδανικά του.

Τις επόμενες ημέρες στην ιστοσελίδα του Δήμου Αγίου Νικολάου, θα υπάρξει σχετική καταχώρηση για τις ενεργές εθελοντικές ομάδες – συλλόγους που δραστηριοποιούνται στο Δήμο, αλλά και αίτηση εθελοντή.

 

Τμήμα Νέας Γενιάς & Εθελοντισμού

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2841089513

e-mail: ethelontismos@dimosagn.gr

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα