Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών και στην Ε.Ο. Ν.Μουδανιών – Ν. Ποτίδαιας – Κασσανδρείας από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Εργασίες τοποθέτησης, αντικατάστασης και επισκευής στηθαίων ασφαλείας πραγματοποιούνται στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών  και στην Ε.Ο. Ν. Μουδανιών – Ν. Ποτίδαιας – Κασσανδρείας από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023.
Οι εργασίες αφορούν σε διάφορες θέσεις του συγκεκριμένου οδικού δικτύου, συνολικού μήκους άνω των 6 χιλιομέτρων, σύμφωνα με την προβλεπόμενη μελέτη. Οι εργασίες θα  εκτελούνται καθημερινά, από τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023 και μέχρι την ολοκλήρωσή τους, από τις 7.00 π.μ. έως τη δύση του ηλίου και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.
Για την εκτέλεση των εργασιών θα αποκλείεται κάθε φορά η λωρίδα (αριστερή ή δεξιά, στο ρεύμα εισόδου ή εξόδου) στην οποία θα πραγματοποιείται η επέμβαση και σε επαρκές μήκος, για τη μεγαλύτερη  δυνατή ασφάλεια των οδηγών, ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται απρόσκοπτα, όπως προβλέπεται σύμφωνα με τις σχετικές αποφάσεις.
Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης και το Τμήμα Τροχαίας Mουδανιών, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Πηγή

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα