Επίσκεψη του Υπ. Εσ. Μ. Βορίδη και συνάντηση με τον Δήμαρχο Πύργου Π. Αντωνακόπουλο

Ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης εκπροσώπησε φέτος την Κυβέρνηση στον Πύργο όπου εορτάστηκε ο Πολιούχος Άγιος Χαράλαμπος.

Μετά τον εορτασμό ο κ. Βορίδης παρευρέθηκε στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο όπου είχε συνάντηση με τον δήμαρχο Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλο, κατά την οποία πραγματοποιήθηκε ευρύτερα γόνιμος και εποικοδομητικός διάλογος σχετικά με θέματα που αφορούν τον Δήμο αλλά και γενικότερα την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Όπως επεσήμανε ο κ. Αντωνακόπουλος: “Με τον Υπουργό είχαμε μια πολύ καλή, ανοιχτή κι εποικοδομητική συζήτηση, μέσα σε φιλικό κλίμα, κι η οποία αποτέλεσε και μια συνέχεια αυτής που είχαμε ήδη κάνει κατά τη συνάντηση μας στο Υπουργείο όπου τον είχα επισκεφτεί πριν λίγους μήνες. Τον ενημέρωσα για τις δράσεις μας και τον προγραμματισμό μας, του επεσήμανα συγκεκριμένα θέματα που απασχολούν τον Δήμο μας παραδίδοντας του και σχετικό φάκελο, ενώ είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε αρκετά θέματα. Επειδή γνωρίζει την Τοπική Αυτοδιοίκηση, άκουσε με προσοχή όσα του θέσαμε, ώστε να σταθεί αρωγός στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του, κάτι που άλλωστε του ζητήσαμε”.

Την καθιερωμένη επίσκεψη εκεί πραγματοποίησαν και τα πρόσωπα της πολιτικής, θρησκευτικής, στρατιωτικής και των σωμάτων ασφαλείας, ηγεσίας του τόπου, ενώ στη συνέχεια από τον Δήμο παρατέθηκε το εθιμοτυπικό της ημέρας γεύμα προς τους προσκεκλημένους.

Πηγή: Δήμος Πύργου

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα