ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ

Με μεγάλη χαρά υποδέχτηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Αποκορώνου, Χαράλαμπος Κουκιανάκης, τον Πρόεδρο κ.Καλαϊτζάκη Στέλιο και τη Γραμματέα κ.Ψαρουδάκη -Γιαμελάκη Κυριακούλα του Π.Τ. Χανίων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, παρουσία και της Κοινωνικής Λειτουργού του Δήμου κας Αναστασάκη Φιλίας με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και τη διερεύνηση της υπάρχουσας συνεργασίας.

Κατά τη συζήτηση αναπτύχθηκαν θέματα που αφορούσαν τη στήριξη των Ουκρανών προσφύγων της περιοχής, τη στήριξη των ευάλωτων ομάδων με παροχή κοινωνικής βοήθειας και στήριξη με είδη πρώτης ανάγκης, την εκπαίδευση και ενημέρωση στις πρώτες βοήθειες των κατοίκων του Αποκόρωνα. Επίσης ο Δήμαρχος κος Κουκιανάκης παρακάλεσε τον κύριο Καλαϊτζάκη όταν προκηρύσσονται προγράμματα εκπαίδευσης και των τριών εθελοντικών σωμάτων (Υγείας, Κοινωνικής Πρόνοιας και Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών) να πληροφορείται ο Δήμος Αποκόρωνα ώστε να το γνωστοποιεί με τη σειρά του στους δημότες και σταδιακά να δημιουργηθεί ένα δυναμικό εθελοντών στην περιοχή του.

Ο Δήμαρχος Αποκορώνου, Χαράλαμπος Κουκιανάκης τους ευχαρίστησε για την επίσκεψή τους και για την εθελοντική προσφορά των υπηρεσιών τους όπου υπάρχει ανάγκη .

Πηγή

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα