Επίσκεψη κυβερνητικής αντιπροσωπείας της Δημοκρατίας της Κορέας στον Δήμο Θήρας

Πρόσφατα, ο Δήμαρχος Θήρας είχε την χαρά και την τιμή να υποδεχτεί υψηλόβαθμους κυβερνητικούς αξιωματούχους της Δημοκρατίας της Κορέας σε μια επίσημη επίσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Δήμου.
Στην Σαντορίνη υποδεχόμαστε σημαντικό αριθμό επισκεπτών από την Κορέα, και με τις επαφές των δύο πλευρών ευελπιστούμε αυτές οι ροές να ενισχυθούν.
Η Κορέα έχει στην επικράτεια της περίπου 2000 νησιά και οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι άκουσαν με μεγάλο ενδιαφέρον τις πρωτοβουλίες του Δήμου Θήρας για την προστασία του γεωπεριβάλλοντος της Σαντορίνης και της διαχείρισης των Τουριστικών ροών.
Ο Δήμαρχος Θήρας, κύριος Ζώρζος, δήλωσε: «Είναι μεγάλη μας χαρά να υποδεχόμαστε τους αξιωματούχους της Δημοκρατίας της Κορέας. Η επίσκεψη αυτή αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για την ενίσχυση των σχέσεων μας και την προώθηση της συνεργασίας μας, καθώς οι δύο πλευρές μοιράζονται πολλά κοινά στοιχεία και μακραίωνο πολιτισμό».
Η αντιπροσωπεία της Δημοκρατίας της Κορέας προσκάλεσε την Σαντορίνη να συμμετάσχει στην «Παγκόσμια Νησιωτική Έκθεση» που θα πραγματοποιηθεί το 2026 στην Κορέα.
Στην συνάντηση συμμετείχε η Έπαρχος Θήρας κυρία Ιουλία Καραμολέγκου, καθώς και η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και της Τουριστικής Επιτροπής κυρία Γεωργία Νομικού.
spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα