Επικοινωνία Προέδρου ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη με το Δήμαρχο Μαντουδίου –Λίμνης -Αγ. Άννας Χ. Καλυβιώτη -Γ. Πατούλης: Η ΚΕΔΕ θα συμβάλει με όλα τις δυνάμεις της προκειμένου να επουλωθούν οι πληγές από την καταστροφική πυρκαγιά

Τη δέσμευση του ότι ως Πρόεδρος της ΚΕΔΕ θα αναλάβει συγκεκριμένες πρωτοβουλίες προκειμένου να επουλωθούν οι πληγές από την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε τη περιοχή, διατύπωσε σε τηλεφωνική επικοινωνία του με το Δήμαρχο Μαντουδίου –Λίμνης    -Αγ. Άννας  Χ. Καλυβιώτη, ο Γ. Πατούλης.

Ο Πρόεδρος τη ΚΕΔΕ στην επικοινωνία που είχε με το δήμαρχο, εξέφρασε τη συμπαράσταση του στον ίδιο και στους κατοίκους που επλήγησαν από την καταστροφική πυρκαγιά που ξέσπασε στη Λίμνη Ευβοίας το Σάββατο 30 Ιουλίου.

Όπως σημείωσε σε σχετική του δήλωση ο Γ. Πατούλης, «πρόκειται για μια τεράστια οικολογική περιβαλλοντική και αγροτική καταστροφή, οι συνέπειες της οποίας είναι ανυπολόγιστες».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Έχω ζητήσει από το συνάδελφο Χ. Καλυβιώτη να με ενημερώσει για τις ανάγκες που έχει ως δήμος προκειμένου να βοηθήσουμε ως ΚΕΔΕ έμπρακτα. Στόχος μου είναι το επόμενο διάστημα να επισκεφθώ από κοντά την περιοχή προκειμένου να ενημερωθώ για τα προβλήματα και να συμβάλω στην επίλυση τους».

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα