Στο “ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ η “Σύνταξη Μελετών στο πλαίσιο κατασκευής και βελτίωσης των λιμενικών υποδομών του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ν. Προποντίδας”

Με απόφαση του αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών Στ. Πέτσα εντάχθηκε στο ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ η Πράξη: “Σύνταξη μελετών στο πλαίσιο της κατασκευής και βελτίωσης των Λιμενικών Υποδομών του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ν. Προποντίδας”, συνολικού προϋπολογισμού 518, 794,89 € με τα υποέργα:

1. Σύνταξη μελετών στο πλαίσιο της κατασκευής και βελτίωσης των λιμενικών υποδομών του Λιμένα Ν. Μουδανιών.

2. Σύνταξη μελετών στο πλαίσιο της κατασκευής και βελτίωσης των λιμενικών υποδομών του Αλιευτικού Καταφυγίου Ν. Πλαγίων.

3. Σύνταξη μελετών στο πλαίσιο της κατασκευής και βελτίωσης των λιμενικών υποδομών του Αλιευτικού Καταφυγίου Ν. Καλλικράτειας.

4.Σύνταξη μελετών στο πλαίσιο της κατασκευής και βελτίωσης των λιμενικών υποδομών του Αλιευτικού Καταφυγίου Ν. Ποτίδαιας.

Είναι μία σημαντική απόφαση, που θα βοηθήσει στη σύνταξη μελετών για το σύνολο των λιμενικών υποδομών και τα έργα που μπορούν να υλοποιηθούν στη χερσαία ζώνη αυτών. Μετά την ολοκλήρωση των μελετών, θα είμαστε πανέτοιμοι να διεκδικήσουμε χρηματοδότηση και να προχωρήσουμε στην υλοποίηση παρεμβάσεων, που θα αναβαθμίσουν ουσιαστικά όλα τα λιμάνια του Δήμου μας” δήλωσε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Μ. Καρράς.

The post Ένταξη στο “ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ της Πράξης: “Σύνταξη Μελετών στο πλαίσιο κατασκευής και βελτίωσης των λιμενικών υποδομών του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ν. Προποντίδας” appeared first on Δήμος Νέας Προποντίδας.


Πηγή Δήμος Νέας Προποντίδας Website

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα