Ενισχύονται οι κόκκινοι κάδοι στον Δήμο Αγίου Νικολάου

Ενισχύονται οι κόκκινοι κάδοι στην πόλη του Αγίου Νικολάου και σε περιφερειακά σημεία που θα επιλεγούν σύμφωνα με δήλωση του Αντιδημάρχου Καθαριότητας Αγίου Νικολάου κ. Γιώργου Βάρδα, μετά από συνεννόηση με την εταιρεία RECYCOM η οποία από το 2012, εφαρμόζει με οργανωμένο και επαγγελματικό τρόπο σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης μεταχειρισμένων ειδών ένδυσης και υπόδησης.
Το συγκεκριμένο θέμα, αναμένεται να συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο, ενώ από τον υπεύθυνο της εταιρείας κ. Αράπη Βαγγέλη σε συνεργασία με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, προγραμματίζεται το επόμενο διάστημα κοινή ενημερωτική δράση για την ευαισθητοποίηση των δημοτών.
Σύμφωνα με τον κ. Βάρδα στους κόκκινους κάδους θα προστεθούν στο εξής και μωβ, όπου οι δημότες θα μπορούν ν΄ ανακυκλώνουν ρούχα, παπούτσια, τσάντες, λευκά είδη και αξεσουάρ, ενώ η σύμβαση με την συγκεκριμένη εταιρεία αναμένεται να ανανεωθεί για την ερχόμενη πενταετία.
Με αφορμή τις εορταστικές μέρες, η εταιρεία προσέφερε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου είκοσι πέντε (δωροεπιταγές) που θα δοθούν σε ωφελούμενες οικογένειες.
Τις επιταγές παρέλαβε ο αντιδήμαρχος κ. Γ. Βάρδας και η προϊσταμένη του τμήματος περιβάλλοντος – πρασίνου κ. Μαρία Λαζαράκη.

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα