Ενημερωτικό Σημείωμα για το Συνέδριο «Μοντέλα Διαχείρισης Αστικών Στερεών Αποβλήτων» – Αλεξανδρούπολη, 15-16 Ιανουαρίου 2016

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του θεματικού συνεδρίου  «Αστικά Στερεά Απόβλητα Μοντέλα Διαχείρισης και ο Ρόλος των Ο.Τ.Α.

Εκτίμηση χωρικών, πληθυσμιακών και οικονομικών παραμέτρων»  το οποίο πραγματοποιήθηκε στην  Αλεξανδρούπολη  στις 15 – 16 Ιανουαρίου 2016.

 

Στο συνέδριο, το οποίο ξεπέρασε τις 800 εγγραφές και το παρακολούθησαν μέσω live streaming χιλιάδες αυτοδιοικητικοί, διατυπώθηκαν σημαντικές προτάσεις για βιώσιμες και ρεαλιστικές λύσεις  για την επίλυση του εθνικού θέματος της διαχείρισης των απορριμμάτων.

 

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης ευχαριστεί θερμά τους συμμετέχοντες,  τους επιστημονικούς φορείς και όλα τα στελέχη της αυτοδιοίκησης  για την εποικοδομητική συμβολή τους και κάνει γνωστό ότι το συνέδριο αποτέλεσε την αρχή για μια σειρά ενεργειών και παρεμβάσεων που θα συμβάλλουν στην επίλυση του προβλήματος, προκειμένου να πάψει η Ελλάδα να είναι ουραγός της Ευρώπης.

 

Επισυνάπτεται σχετικό βίντεο.

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα