Ενημερωτική Δράση Για Το Σχολικό Εκφοβισμό Στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Σοφάδων

Στo πλαίσιο της συνεργασίας της Ειδικής Παιδαγωγού Σαλταγιαννη Ελένης του Κέντρου Κοινότητας Σοφάδων, με το 4ο Δ.Σ. Σοφάδων και του Κοινωνικού Λειτουργού του σχολείου Κοθώνα Βασίλη, πραγματοποιήθηκε πρόσφατα δράση ευαισθητοποίησης για τον σχολικό εκφοβισμό στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Σοφάδων.

Στη συνάντησή μας με τους μαθητές αναπτύχθηκαν και συζητήθηκαν αρκετά θέματα και δόθηκαν ζωγραφιές στα παιδιά για να ασχοληθούν και να τονιστεί ιδιαίτερα το σύνθημα: «Λέμε Ναι στη Φιλία Όχι στη Βία». Οι μαθητές παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την παρουσίαση και βίντεο, καθώς και συμβουλευτικές οδηγίες αντιμετώπισής του.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Τασιά Ιωάννη, Διευθυντή του 4ου Δημοτικού Σχολείου Σοφάδων, για την υποδειγματική φιλοξενία του, καθώς και την άψογη συνεργασία που είχαμε», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, από το Κέντρο Κοινότητας Σοφάδων.

Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Σοφάδων χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020.

Πηγή

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα