Εγγραφές στους Βρεφικούς και Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Μεσολογγίου

Από το ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΕΡΑΣ ΠΟΛΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΓΙΟΥ ανακοινώνεται ότι ξεκίνησαν οι εγγραφές στους Βρεφικούς και Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου μέσω της Δράσης “Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής” για την σχολική χρονιά 2018-2019.
Οι ωφελούμενες μητέρες θα πρέπει  να συμπληρώσουν και να υποβάλουν σε ηλεκτρονική μορφή την αίτηση εγγραφής στον ιστότοπο της Ε.Ε.Τ.ΑΑ (www.eetaa.gr, paidikoi.eetaa.gr) μέσω της ειδικής εφαρμογής για την ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων.
Κάθε ωφελούμενος/η μπορεί να υποβάλει μια και μοναδική αίτηση, βάσει ΑΦΜ, που θα δηλώσει κατά την ηλεκτρονική υποβολή με τη διαπίστευση του TAXISnet.
Αφού συμπληρώσει την ηλεκτρονική αίτηση ο ωφελούμενος/η θα πρέπει να την εκτυπώσει και αφού την υπογράψει να την αποστείλει ταχυδρομικά μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της αίτησης στα γραφεία της ΕΕΤΑΑ.
Ο φάκελος με την αίτηση και τα δικαιολογητικά, θα πρέπει εξωτερικά υποχρεωτικά να αναγράφει την ένδειξη «ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ‘ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΕΤΟΥΣ 2018-2019», και αποστέλλεται ταχυδρομικά ή με υπηρεσίες ταχυμεταφοράς (courier) στο χρονικό διάστημα από 14/6/2018 έως 3/7/2018 (βάσει απόδειξης ταχυδρομείου ή εταιρείας ταχυμεταφοράς (courier)) στην διέυθυνση ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.Ε.Τ.Α.Α. Μυλλέρου 73-77, Τ.Κ. 10436, Αθήνα.
Η κατάθεση των εντύπων των ηλεκτρονικών αιτήσεων καθώς και ολες οι πληροφορίες για τα έντυπα που απαιτούνται, για διευκόλυνση των μητέρων που δικαιούνται να κάνουν εγγραφή στους βρεφικούς και παιδικούς σταθμούς του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου μέσω της Δράσης “Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής” για την σχολική χρονιά 2018-2019, γίνονται για τον Δήμο μας στο γραφείου του ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΕΡΑΣ ΠΟΛΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ στην διέθυνση Αθ. Ραζη-Κότσικα 12.
Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2631022129.

 

Πηγή: Δήμος Μεσολογγίου

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα