Έναρξη εγγραφών στο Ωδείο Δράμας

Ξεκινούν από 1 Σεπτεμβρίου  οι εγγραφές στο Ωδείο Δράμας  για την σχολική χρονιά 2017-2018  των  παλαιών αλλά και νέων μαθητών.

Τα ατομικά και ομαδικά μαθήματα θα ξεκινήσουν στις 2 Οκτωβρίου 2017. Σύντομα θα ανακοινωθούν και οι ημερομηνίες διεξαγωγής των επαναληπτικών και κατατακτήριων εξετάσεων ( οι  ενδιαφερόμενοι πρέπει να το δηλώσουν εγγράφως στη γραμματεία έως και τις 15 Σεπτεμβρίου).

Ο Πολιτιστικός οργανισμός  υλοποιεί και φέτος το αίτημα πολλών δημοτών προσθέτοντας νέες ειδικότητες (ακουστική ηλεκτρική κιθάρα, μουσικός μοντέρνου τραγουδιού( ροκ, ποπ), παραδοσιακό κλαρίνο, λαούτο, σαντούρι-κανονάκι, παραδοσιακό βιολί κλπ).

Τα προγράμματα σπουδών επαγγελματικής ή ερασιτεχνικής κατεύθυνσης προσφέρονται σε  οικονομικές τιμές οι οποίες δεν έχουν μεταβληθεί από την περυσινή σχολική χρονιά  και με  εκπτώσεις στις ειδικές κοινωνικές ομάδες( τρίτεκνοι, πολύτεκνοι, άποροι, μονογονεϊκές οικογένειες κ.λ.π).

Το υπαλληλικό και διδακτικό προσωπικό θα είναι στη διάθεση των ενδιαφερόμενων για οποιαδήποτε πληροφορία  καθημερινά (7.00π.μ.- 20.00μ.μ.)

Πηγή

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα