Έναρξη διαδικτυακών μαθημάτων για τη Μικτή Χορωδία του Δήμου Βριλησσίων

Ανακοίνωση του  Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Βριλησσίων για την έναρξη των διαδικτυακών μαθημάτων της Μικτής Χορωδίας.
” Μέσα σε αυτή τη δύσκολη και πρωτόγνωρη κατάσταση που ακόμη διανύουμε, είμαστε δίπλα σε όλους τους δημότες μας με τις αθλητικές και πολιτιστικές μας δραστηριότητες,
ανακαλύπτοντας τρόπους διδασκαλίας προκειμένου να παραμείνουμε ενεργοί και δημιουργικοί.

 Έτσι ξεκινήσαμε να λειτουργούμε διαδικτυακά κάποια αθλητικά προγράμματα και πολιτιστικά εργαστήριαμε μεγάλη απήχηση και ικανοποίηση έως τώρα από όλους τους συμμετέχοντες, τηρώντας αυστηρά όλους τους κανόνες που επιβάλλουν τα πρωτόκολλα προστασίας και πρόληψης για τον COVID 19.
Η συμμετοχή στο διαδικτυακό μάθημα προϋποθέτει αρχικά την εγγραφή του μέλους. Το κόστος συμμετοχής για τα μέλη της Χορωδίας έχει καθοριστεί στα 30 ευρώ.
Το ποσό εγγραφής θα καταβληθεί  εφ΄ άπαξ στον ΠΑΟΔΗΒ. Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021 και ώρα 19:00.
Εάν και εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν, θα υπάρξουν αλλαγές στον τρόπο και στις ώρες διδασκαλίας για τις οποίες οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν όταν και όποτε αυτές προκύψουν. Τα μαθήματα θα ολοκληρωθούν στο τέλος του Ιουλίου.
Για οδηγίες που αφορούν τη σύνδεση με τις πλατφόρμες της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, καθώς και για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον ΠΑΟΔΗΒ.
Με την ελπίδα ότι θα ξαναβρεθούμε σύντομα από κοντά, περιμένουμε τις συμμετοχές σας και ζητούμε την κατανόησή σας για τυχόν μικροπροβλήματα και δυσκολίες που ενδεχομένως παρουσιαστούν στην αρχή”.
Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός Δ. Βριλησσίων
Διεύθυνση: Κλειστό Γυμναστήριο – Ολυμπιονικών και Σπ. Λούη (τέρμα Κισσάβου)
Τηλ. Επικ. 2108101511, 2108101510
Web site : www.vrilissia-arts-sports.gr
spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα