Ένα σημαντικό έργο ψηφιακής υποδομής ξεκίνησε για τις Οινούσσες

Ένα σημαντικό έργο ψηφιακής υποδομής ξεκίνησε για τις Οινούσσες όπως σημειώνει ο Δήμαρχος Οινουσσών Γεώργιος Δανιήλ.
“Με ιδιαίτερη χαρά κι ικανοποίηση υπέγραψα με την ανάδοχο ανώνυμη εταιρεία “OLYMPIOS INTELLIGENT TECHNOLOGIES” στα γραφεία της ΔΕΠΑΝ την τριμερή σύμβαση για την “Προμήθεια-Εγκατάσταση Τηλεμετρικού Συστήματος Παρακολούθησης Δικτύων Ύδρευσης Δήμου Οινουσσών“. Το έργο έχει συμβατικό προϋπολογισμό 1.237.148,00 ευρώ και χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου από το αναπτυξιακό πρόγραμμα “Αντ. Τρίτσης”. Περιλαμβάνει την προμήθεια και τοποθέτηση 700 ψηφιακών υδρομετρητών σε σπίτια και καταστήματα, ψηφιακών μονάδων παρακολούθησης σε δεξαμενές, δίκτυα, αφαλατώσεις κι εγκαταστάσεις κι άλλες ηλεκτρονικές υποδομές και μονάδες”, σημειώνει ο Δήμαρχος.
Και προσθέτει: “Στο στάδιο του σχεδιασμού, αδειοδότησης, δημοπράτησης, κατακύρωσης κι επίβλεψης του έργου υποστηριχθήκαμε διοικητικά και τεχνικά από το Δίκτυο Πόλεων για την Ανάπτυξη, πολύτιμο συνεργάτη και σύμβουλο σε αρκετά έργα και προμήθειες του ακριτικού μας Δήμου.
Ο συμβατικός χρόνος εκτέλεσης είναι 12 μήνες και προβλέπεται ακόμη τρίμηνη εκπαίδευση, τεκμηρίωση και δοκιμαστική λειτουργία πριν από την παράδοση του έργου.
Στο πλαίσιο της υπογραφής της σύμβασης είχαμε την ευκαιρία με τον Γεν. Διευθυντή και προσφάτως εκλεγέντα Δημοτικό Σύμβουλο Βριλησσίων κ. Βασίλη Κουτσιώρη και τον Δ/ντη Προγραμματισμού κ. Νεόφυτο Νικολαίδη να επαναχαράξουμε κι επικαιροποιήσουμε την ατζέντα των εν εξελίξει έργων και μελετών και να σχεδιάσουμε τις κινήσεις της επόμενης περιόδου, ώστε να διασφαλίσουμε την έγκαιρη προετοιμασία και χρηματοδότηση των αναγκών του νησιού μας”.
Καταλήγοντας ο Δήμαρχος Οινουσσών Γεώργιος Δανιήλ σημειώνει: “Με την ευκαιρία της υπογραφής οφείλω να ευχαριστήσω θερμά την πολιτική ηγεσία και τους υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπ. Εσωτερικών, τον Πρόεδρο, Γεν. Διευθυντή και το διοικητικό προσωπικό της ΔΕΠΑΝ, αλλά και το επιστημονικό και διοικητικό προσωπικό του Δήμου μας για την πολύμηνη προετοιμασία κι ολοκλήρωση των φάσεων του διαγωνισμού. Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλω στην ειδ. συνεργάτιδα Δημάρχου κ. Καλλιόπη Μπαρμπαρή, η οποία δούλεψε μεθοδικά κι αποτελεσματικά εφ’ όλης της ύλης των έργων “Τρίτσης” κι όχι μόνον”.
spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα