Ένα όμορφο μουσικό διήμερο στον Κάλαμο

Ένα όμορφο μουσικό διήμερο, την Παρασκευή (28/7) στους Αγίους Αποστόλους στον Κάλαμο και το Σάββατο (29/7) στον Ιστορικό χώρο των Παλιών Φυλακών, στη Σκάλα Ωρωπού, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν, οι χιλιάδες κάτοικοι και επισκέπτες του Δήμου.
Την Παρασκευή, το νεανικό μουσικό συγκρότημα IMAM BAILDI, έδωσε συναυλία, στο γραφικό λιμανάκι των Αγίων Αποστόλων. Με τις μελωδίες του ξεσήκωσε τους νεαρούς αλλά και τους μεγαλύτερους θαυμαστές του.
Ήταν μια ξεχωριστή μουσική βραδιά, από το καταξιωμένο συγκρότημα που τραγούδησε διασκευασμένες μουσικές μελωδίες, προσαρμοσμένες με σύγχρονους νεανικούς ήχους. Η βραδιά ήταν ενταγμένη στις εκδηλώσεις του προγράμματος «Μουσικό καλοκαίρι 2017» που διοργανώνει το ΝΠΔΔ του Δήμου Ωρωπού, σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες. Παρέστη ο Δήμαρχος Ωρωπού κ. Θωμάς Ρούσσης με την σύζυγό του, καθώς, επίσης, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι του Δήμου.
Επίσης ένα μαγικό μουσικό ταξίδι χάρισε, το Σάββατο το βράδυ, στον χώρο των Παλαιών Φυλακών Ωρωπού, η καταξιωμένη τραγουδίστρια Δήμητρα Γαλάνη, αφιερωμένη στα 43 χρόνια αποκατάστασης της Δημοκρατίας.
Η εκδήλωση συνδιοργανώθηκε από την Περιφέρεια Αττικής και το ΝΠΔΔ Πολιτισμού του Δήμου Ωρωπού, χάρις στις συντονισμένες προσπάθειες της Περιφερειακής Συμβούλου κας Ιωάννας Στεργίου και του Προέδρου του ΝΠΔΔ κ. Μιχάλη Τόλια.
Η ανταπόκριση του κόσμου υπήρξε εντυπωσιακή. Πάνω από 3500 χιλιάδες άτομα απόλαυσαν το δίωρο μουσικό πρόγραμμα. Ήταν μια εκδήλωση όπου ξύπνησαν μνήμες από την σύγχρονη πολιτική αλλά και μουσική ιστορία της χώρας, σε μια περίοδο που ο τόπος διέρχεται μια εξαιρετικά δύσκολη οικονομική συγκυρία στην οποία ακόμη και τα όρια της ελευθερίας του ατόμου τίθενται υπό αμφισβήτηση.
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η Περιφερειάρχης κ. Ρένα Δούρου. Παρέστησαν, επίσης, ο Δήμαρχος Ωρωπού κ. Θωμάς Ρούσσης, ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών κ. Χρήστος Καραμάνος, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥΔΑΠ κ. Γιάννης Μπενίσης, Περιφερειακοί Σύμβουλοι, καθώς και Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Ωρωπού.
Οι μουσικές βραδιές θα συνεχιστούν τον Αύγουστο και το Σεπτέμβριο, με συναυλίες καταξιωμένων καλλιτεχνών τραγουδιστών, σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Ωρωπού, στο πλαίσιο της πάγιας πολιτικής της Δημοτικής Αρχής να προσφέρει οργανωμένες πολιτιστικές εκδηλώσεις για όλους, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, σεβόμενη τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που βιώνουν οι δημότες.

Περισσότερα

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα