Έκκληση στους δημότες Ωρωπού για τα σκουπίδια

Ο Δήμος Ωρωπού απευθύνει έκκληση προς τους δημότες να μην κατεβάζουν τα σκουπίδια τους στους κάδους απορριμμάτων, μέχρι και την Τετάρτη 28 Ιουνίου, λόγω της συνεχιζόμενης αποχής από κάθε εργασία των συμβασιούχων στον τομέα της καθαριότητας.
Να σημειώσουμε, επίσης, ότι και η εναπόθεση των απορριμμάτων στη χωματερή της Φυλής, γίνεται με αυστηρή προτεραιότητα για κάθε δήμο, όπου επιτρέπονται καθημερινά μόνο δύο απορριμματοφόρα οχήματα ανά δήμο.
Η υπηρεσία καθαριότητας του δήμου μας εργάζεται με προσωπικό ασφαλείας, προκειμένου να καθαριστούν οι κεντρικοί δρόμοι όλων των χωριών του Δήμου.
Ο Δήμος Ωρωπού, από την προηγούμενη εβδομάδα που ξεκίνησαν οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων στην καθαριότητα, καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προς την κατεύθυνση της αποκομιδής των απορριμμάτων και για τον σκοπό αυτό έχει εκπονήσει έκτακτο σχέδιο αποκομιδής τους.
Ωστόσο, η έλλειψη του ανθρωπίνου δυναμικού, που απασχολείται με συμβάσεις στον τομέα της καθαριότητας και η συνεχιζόμενη απεργία έχουν δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα.
Παρακαλούνται οι κάτοικοι και οι επιχειρήσεις, καθώς επικρατούν και υψηλές θερμοκρασίες, να επιδείξουν κατανόηση και να περιορίσουν τη ρίψη των απορριμμάτων τους προκειμένου να διασφαλιστεί η δημόσια υγεία.

Περισσότερα

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα