Eγκαίνια του Κινητού Μουσείου Βιοποικιλότητας

Το Students Media World Association και οι εταίροι του έργου “VIRTUAL AND MOBILE MUSEUM OF BIODIVERSITY” (Mobile Biodiversity), Σύμβαση Επιχορήγησης № B2.6d.10/20.05.2019, το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Προγράμμα Συνεργασίας «Ιnterreg V – A Ελλάδα – Βουλγαρία» της Προγραμματικής Περιόδου 2014-2020, είναι στην ευχάριστη θέση να σας προσκαλέσουν στα εγκαίνια του Κινητού Μουσείου Βιοποικιλότητας.

Θα διοργανωθεί συναυλία για τα εγκαίνια του κινητού μουσείου, η οποία θα προσθέσει αξία στις δραστηριότητες για την προώθηση του έργου “Mobile Biodiversity”. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 15 Ιουνίου 2022 / Τετάρτη /, από τη 1:00 μ.μ. στο κτήριο του κοινοτικού κέντρου της Κρέσνα.

Οι εγκαταστάσεις είναι ένα εκθεσιακό κέντρο και εκπαιδευτικό κέντρο, το οποίο θα παρέχει ελκυστικές ευκαιρίες μάθησης για διαφορετικές ηλικιακές ομάδες, ειδικά παιδιά και νέους. Η πλούσια βάση δεδομένων που συλλέχθηκε σχετικά με τα είδη και τους οικοτόπους που χαρακτηρίζουν τη διασυνοριακή περιοχή στοχεύει στην αύξηση των γνώσεων σχετικά με την προστασία του περιβάλλοντος και την οικοδόμηση οικολογικής αυτογνωσίας. Όλα τα παιδιά που θέλουν να συμμετάσχουν στις εκπαιδευτικές διαλέξεις είναι ευπρόσδεκτα στις 15 Ιουνίου 2022 μπροστά από το κοινοτικό κέντρο στην Κρέσνα, όπου θα βρίσκεται το εκθεσιακό κέντρο και το εκπαιδευτικό κέντρο.

 

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα