Εγκαίνια του νέου βρεφικού σταθμού στα Ν. Μουδανιά

Εγκαινιάστηκε ο νέος βρεφικός σταθμός της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου μας στα Ν. Μουδανιά, που άρχισε να φιλοξενεί τα πρώτα βρέφη πριν λίγες ημέρες. Παρουσία μικρού αριθμού προσκεκλημένων λόγω των περιοριστικών μέτρων, τελέσθηκε ο αγιασμός από τον π. Συνέσιο Στάθη, αρχιμανδρίτη και ιερατικό προϊστάμενο της ενορίας Ν. Μουδανιών, ενώ αμέσως μετά πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια.

Στον χαιρετισμό της η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης κα Χριστίνα Μηκέ ευχαρίστησε ιδιαίτερα την κα Σαλτσίδου Φανή, Διευθύντρια της ΕΕΤΑ Κεντρικής Μακεδονίας για την αμέριστη στήριξη. Επίσης, εξέφρασε ευχαριστίες στον κ. Αθ. Καλανταρίδη, ιδιοκτήτη του ακινήτου που συνέβαλε οικονομικά, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες τροποποιήσεις στο κτίριο, καθώς και στον καλλιτέχνη Συμεών Δεμερτζίδη ο οποίος αφιλοκερδώς φιλοτέχνησε την εξωτερική όψη του κτιρίου.

Ο Δήμαρχος με τη σειρά του εξέφρασε τη μεγάλη χαρά και ικανοποίησή του που μέσα σε δύσκολες συνθήκες και σε σύντομο χρονικό διάστημα έγινε πράξη μία δομή, η οποία έλειπε από τα Ν. Μουδανιά. «Είναι ένα πραγματικό στολίδι που θα εξυπηρετήσει εργαζόμενους γονείς. Ευχαριστώ θερμά όσους συνέβαλαν στο καλό αποτέλεσμα. Ευχαριστούμε τους γονείς για την εμπιστοσύνη, ενώ οφείλω να πω πως διαπιστώθηκε ήδη η  ανάγκη για νέα δομή, ίσως και μεγαλύτερη» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Μ. Καρράς.

Τhe post Εγκαίνια του νέου βρεφικού σταθμού στα Ν. Μουδανιά appeared first on Δήμος Νέας Προποντίδας.


Πηγή Δήμος Νέας Προποντίδας Website

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα