Δήμος Σερρών: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα «Συνδυάζω – Μετακινούμαι» στο πλαίσιο της ΕΕΚ 2022

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022 ημερίδα με θέμα  «ΣΥΝΔΥΑΖΩ-ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΜΑΙ» στην αίθουσα συνεδριάσεων της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. στο πλαίσιο της συμμετοχής του Δήμου Σερρών στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2022.

Στη διάρκεια της ημερίδας παρουσιάστηκαν τα τεχνικά και οικονομικά χαρακτηριστικά του νέου ποδηλατόδρομου στις οδούς Κωνσταντινουπόλεως και Παπανδρέου από την προϊσταμένη του τμήματος κυκλοφοριακού σχεδιασμού και συγκοινωνίας του Δήμου Σερρών Ελένη Μαδεμλή.

Η ίδια παρουσίασε την εκπόνηση του νέου στρατηγικού σχεδίου για την προσβασιμότητα σε ελεύθερους χώρους και δημόσια κτίρια που αρχίζει το επόμενο διάστημα.

Το τελικό σχέδιο χωροθέτησης φορτιστών ηλεκτροκίνητων οχημάτων στον Δήμο Σερρών ανέλυσε ο Απόστολος Μπιζάκης, κοινός και νόμιμος εκπρόσωπο του Αναδόχου «Ένωση εταιριών TREDIT SA -DOTSOFT AE” που εκπόνησε την ομώνυμη μελέτη.

Τέλος για τα νέα «έξυπνα» ηλιακά καθιστικά, που τοποθετούνται στον Δήμο Σερρών μίλησε η Παρασκευή Ταράνη, εκπρόσωπος του Αναδόχου «EUROTEC SA», του προγράμματος space4people URBACT. Η δράση μικρής κλίμακας που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος περιλαμβάνει δύο ηλιακά καθιστικά με πρόσθετες λειτουργίες διασύνδεσης (WI-FI) και φόρτισης ηλεκτρονικών συσκευών.

Πηγή

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα