Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας: Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η “Ημέρα Εργασίας”

Με μεγάλη επιτυχία και σε συγκινητικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η διοργάνωση της Ημερίδας με τίτλο «Ημέρα Εργασίας» της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων –Κηδεμόνων και Φίλων Α.μεΑ «Ανοιχτή Αγκαλιά» .

Στόχος της «Ημέρας Εργασίας» ήταν η παρουσίαση των δράσεων κάθε δομής του Δήμου και άλλων φορέων, η υλοποίηση της δικτύωσης και η συνεργασία όλων των δομών και των φορέων, προκειμένου να μεγιστοποιηθούν τα οφέλη της άσκησης της κοινωνικής πολιτικής από το Δήμο.

Όλες οι δομές του Δήμου έχοντας καλή δικτύωση και αρμονική συνεργασία προσφέρουν καλύτερες υπηρεσίες και υποστήριξη στις ανάγκες των πολιτών και ταυτόχρονα παρέχουν συνεχή ενημέρωση στους πολίτες και σε φορείς ώστε να γνωρίζουν τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να ωφεληθούν.

Στην Ημερίδα παρευρέθησαν ο Δήμαρχος της πόλης, Ιωάννης Τομπούλογλου, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής πολιτικής – Α.μεΑ και πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων –Κηδεμόνων και Φίλων Α.μεΑ «Ανοιχτή Αγκαλιά» Εμμανουήλ Διαγουμάς, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Αλέξανδρος Γούλας, οι εντεταλμένοι δημοτικοί σύμβουλοι  Ιωάννης Λουκιδέλης, Γεώργιος Κελλίδης και Ευαγγελία Γεωργίου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ιωάννης Ουσταμπασίδης και Νικόλαος Σερετάκης, καθώς και ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Ανεμογιάννης. Επίσης παρόντες ήταν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αθηνά Λινού, ο πρόεδρος της ΕΣΑΜΕΑ και υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ιωάννης Βαρδακαστάνης, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξιος Γεωργούλης, ο ψυχίατρος, ευρωβουλευτής κι εκ νέου υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία Στυλιανός Κυμπουρόπουλος, ο συμπρόεδρος του Πράσινου Κινήματος Κωνσταντίνος Καλογράνης και πλήθος κόσμου.

Στην ομιλία- παρουσίαση συμμετείχαν κοινωνικοί λειτουργοί, ψυχολόγοι από το τμήμα Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου, το Κοινωνικό Παντοπωλείο- σίτιση, το τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής & Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας, το Κέντρο Κοινότητας, το Κέντρο Ψυχοκοινωνικής Στήριξης του Δήμου, το πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι , τα Κ.Α.Π.Η., το Κοινωνικό Φαρμακείο – Ένδυμα  – Παιγνιοθήκη, το Κ.Η.Φ.Η. κλπ.

Στην εκδήλωση μετείχαν ακόμα, γιατροί και επισκέπτες υγείας από την  1Η και  2Η ΤΟΜΥ, ο ιατρός παθολόγος και διευθυντής του Κέντρου Υγείας Ν.Φιλαδέλφειας κ. Καλοειδάς, ψυχολόγοι και κοινωνικοί λειτουργοί από την ΑΜΚΕ ΙΑΣΙΣ, από το Κέντρο Ψυχικής Υγείας Αγίων Αναργύρων καθώς και από την Ε.Σ.Α.μεΑ.

Ο πρόεδρος του Ελληνικού Διαδημοτικού Δίκτυου Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) του Π.Ο.Υ. Γεώργιος Πατούλης, λόγω προγραμματισμένου ταξιδιού του δεν είχε τη δυνατότητα να παρευρεθεί δια ζώσης όπως επιθυμούσε αλλά έστειλε έναν βιντεοσκοπημένο χαιρετισμό – ομιλία ο οποίος προβλήθηκε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Στο τέλος της Ημερίδας , ο σύλλογος γονέων κηδεμόνων και φίλων Α.μεΑ  Ανοιχτή Αγκαλιά προσέφερε εδέσματα και ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής –ΑμεΑ κ.  Διαγουμάς ευχαρίστησε όλους όσοι παρευρέθηκαν σε αυτήν την υπέροχη και συγκινητική Ημερίδα, καθώς και όσους πήραν το λόγο και συμμετείχαν ως ομιλητές και ομιλήτριες.

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα