Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων: Με 5 νέα απορριμματοφόρα εξοπλίστηκε η Υπηρεσία Καθαριότητας

Με πέντε νέα απορριμματοφόρα οχήματα εξοπλίστηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων ανανεώνοντας σημαντικά το στόλο οχημάτων τους. Ήδη έχουν παραληφθεί επτά οχήματα και ως το τέλος του ερχόμενου μήνα αναμένεται να έχουν φτάσει στην Κέρκυρα και τα 17 οχήματα η προμήθεια των οποίων έγινε με το σύστημα leasing.

Με την προμήθεια των οχημάτων με το συγκεκριμένο σύστημα βελτιώνεται άρδην η λειτουργία των υπηρεσιών Καθαριότητας και Επιχειρησιακού Έργου και συνακολούθως η παροχή καλύτερων υπηρεσιών στο Δήμο.

Η παραλαβή των πέντε νέων οχημάτων έγινε παρουσία της Δημάρχου Μερόπης Υδραίου και του Αντιδήμαρχου Καθαριότητας Γιάννη Σερεμέτη ενώ αναμένεται νέα παραλαβή. Τα νέα οχήματα αφορούν σε:

-4 οχήματα «Απορριμματοφόρο όχημα τύπου πρέσας χωρητικότητας 4 κ.μ.», ποσού 471.200,00 €,  τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για μεταφορές απορριμμάτων εξυπηρετώντας τις ανάγκες της Δ/νσης Επιχειρησιακού Έργου.

-1 όχημα  «Διαξονικό ανατρεπόμενο φορτηγό μικτού φορτίου 7,5 τόνων με γερανό και αρπάγη», ποσού 161.200,00 €,  το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για φόρτωση και μεταφορά ογκωδών και βαρειών αντικειμένων εξυπηρετώντας τις ανάγκες της Δ/νσης Επιχειρησιακού Έργου.

Η Δήμαρχος σε δήλωσή της ανέφερε ότι σταδιακά «οι αρμόδιες υπηρεσίες εξοπλίζονται με τα απαραίτητα εργαλεία προκειμένου να προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες στους δημότες μας όπως αρμόζει σε έναν ευρωπαϊκό, τουριστικό Δήμο». Η Μ. Υδραίου, ευχαρίστησε επίσης τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Γ. Σερεμέτη, τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Γ. Παντελιό, τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Γ. Πουλή και τον Διευθυντή κ. Κορωνάκη για τη συνεργασία και την κοπιώδη προσπάθεια την οποία κατέβαλαν για να επιτευχθεί ο συγκεκριμένος στόχος τον οποίο είχε θέσει η δημοτική αρχή από την αρχή της θητείας της. Σημειώνεται ότι η διαδικασία προμήθειας με το συγκεκριμένο σύστημα ήταν τόσο χρονοβόρα όσο και επίπονη διοικητικά και γραφειοκρατικά καθώς για πρώτη φορά επελέγη ο συγκεκριμένος τρόπος χρηματοδότησης.

Πηγή

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα