Η «Ώρα της Γης» στο κέντρο της Αμαλιάδας

Ο Δήμος Ήλιδας σε συνεργασίας με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Μαθητών του Γυμνασίου Χαβαρίου ο οποίος πήρε και την πρωτοβουλία, συμμετέχει φέτος για πρώτη φορά στην Παγκόσμια εκστρατεία ευαισθητοποίησης των πολιτών, υπό τον τίτλο «Ώρα της Γης».
Ειδικότερα, η φετινή «Ώρα της Γης» θα πραγματοποιηθεί  το Σάββατο 24 Μαρτίου (20.30 το βράδυ) για μία ώρα στην πλατεία Αγίου Αθανασίου στο κέντρο της Αμαλιάδας.
Εκείνη την ώρα υπό το φώς των κεριών θα ξεκινήσει και το ξεχωριστό δρώμενο «Flash ΜΟΒ», που με πολύ μεράκι έχουν προετοιμάσει μαθητές του Χαβαρίου.
Πρόκειται για την μεγαλύτερη εθελοντική συμμετοχική προσπάθεια για την προστασία του πλανήτη, που ως σκοπό έχει να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες πάνω σε αυτό το κρίσιμο θέμα. Για τη χώρα μας η φετινή διοργάνωση είναι αφιερωμένη στην θάλασσα, αφού η Μεσόγειος από την οποία βρέχεται απειλείται έντονα από την κλιματική αλλαγή.
Όλοι οι πολίτες είναι καλεσμένοι σε αυτή την ξεχωριστή δράση ευαισθητοποίησης, προκειμένου να στείλουμε μαζί το μήνυμα για την προστασία του πλανήτη μας.
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κλείσετε τα φώτα του σπιτιού σας, να πάρετε το κερί σας και να έρθετε στην πλατεία Αγίου Αθανασίου!

Περισσότερα Δήμος Ήλιδας Facebook 

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα