Δήμος Δελφών: Ξεκινούν εργασίες ανάπλασης σε δρόμο της Κοινότητας Ελαιώνα

Υπεγράφη η σύμβαση και ξεκινούν εργασίες ανάπλασης κοινόχρηστου δρόμου στην Κοινότητα Ελαιώνα, η ολοκλήρωση των οποίων θα σημάνει την ενίσχυση της ασφάλειας των χρηστών του, αλλά και την αισθητική του βελτίωση.
Πιο συγκεκριμένα, το έργο με τίτλο «Ανάπλαση κοινοχρήστου χώρου Κοινότητας Ελαιώνα», είναι προϋπολογισμού 25.000,00 ευρώ, χρηματοδοτείται με από πιστώσεις ΚΑΠ 2022 και είναι ενταγμένο στο Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Δελφών για το 2022.
Σύμφωνα με τη μελέτη του έργου, οι εργασίες αφορούν δρόμο στην περιοχή του Αγίου Βασιλείου από την διασταύρωση του δρόμου προς Εκκλησία και μέχρι τη διασταύρωση με την βορινή είσοδο-έξοδο της κοινότητας και προς το νεκροταφείο. Στο τσιμεντοστρωμένο τμήμα θα γίνει παρέμβαση υψομετρικής προσαρμογής και ακολούθως θα επιστρωθεί με πλάκες Άρτας, όμοιες με αυτές του ήδη πλακοστρωμένου τμήματος, ενώ σε δεύτερο τμήμα θα γίνει τμηματική επισκευή του υπάρχοντος τσιμεντοστρωμένου δρόμου.
Ο Αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Άμφισσας, κ. Νικόλαος Λουπάκος, σε δήλωσή του με αφορμή την επικείμενη έναρξη των εργασιών σημείωσε: «Μία ακόμα παρέμβαση στον τομέα της οδοποιίας είναι γεγονός για το Δήμο Δελφών, αυτή τη φορά στην Κοινότητα του Ελαιώνα. Με γνώμονα την ισόρροπη ανάπτυξη παρεμβάσεων σε κάθε σημείο του Δήμου, συνεχίζουμε να αλλάζουμε την εικόνα του, βελτιώνοντας ταυτόχρονα την καθημερινότητα των πολιτών».
spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα