Δήμος Αποκορώνου: Κοντά στα ευάλωτα μέλη της κοινωνίας

Στα πλαίσια του προγράμματος του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας για την
επανασύνδεση του ρεύματος σε ευάλωτα νοικοκυριά συμμετέχει ο Δήμος Αποκορώνου με 5μελη επιτροπή.
Ο Δήμαρχος Χαράλαμπος Κουκιανάκης, τόνισε ότι βρισκόμαστε πάντα κοντά στα ευάλωτα μέλη της κοινωνίας μας, προσεγγίζοντας τα προβλήματά τους στην ουσία τους, με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.
Έχει τεθεί σε λειτουργία η γραμμή έκτακτης ανάγκης για επανασύνδεση του ρεύματος σε ευπαθείς ομάδες 15902 η οποία λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 08:00 το πρωί έως τις 20:00 το βράδυ. Σε αυτήν μπορούν να απευθύνονται νοικοκυριά που αδυνατούν να εξοφλήσουν τους λογαριασμούς ηλεκτρικής ενέργειας και να υποβάλουν αίτημα επανασύνδεσης της παροχής τους. Βασική προϋπόθεση για την έγκριση του αιτήματος είναι να έχει διακοπεί η ηλεκτροδότηση, λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών και να παραμένουν αποσυνδεδεμένοι μέχρι και την ολοκλήρωση της διαδικασίας. Επιπλέον, το αίτημα επανασύνδεσης πρέπει να αφορά στην κύρια κατοικία και να πληρούνται συγκεκριμένα εισοδηματικά κριτήρια τα οποία συμπίπτουν με εκείνα του Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου.
Υπεύθυνοι φορείς για την εξέταση των αιτημάτων επανασύνδεσης είναι οι οικείοι Δήμοι και ο ΔΕΔΔΗΕ. Για πληροφορίες οι πολίτες του Αποκόρωνα εκτός από τον πενταψήφιο αριθμό 15902 μπορούν να επικοινωνούν και στα τηλέφωνα του Δήμου 2825340312 Μπενάκη Χρ. και 2825340322 Μαργαριτάκη Αικ. εργάσιμες μέρες και ώρες.
spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα