Δήμος Αγίου Νικολάου: Απομάκρυνση εγκαταλελειμμένων οχημάτων

Επιχείρηση για την απομάκρυνση εγκαταλελειμμένων οχημάτων από την πόλη και τις γειτονικές κοινότητες του Δήμου Αγίου Νικολάου με σκοπό την απελευθέρωση πολύτιμου δημόσιου χώρου, στήθηκε το Σάββατο 28/5 από τους εργαζόμενους στην υπηρεσία καθαριότητας, όπου με την βοήθεια ενός γερανού, απομακρύνθηκαν 15 αυτοκίνητα και 20 δίκυκλα.
Όπως έκανε γνωστό ο Αντιδήμαρχος Διαχείρισης Δημόσιου Χώρου και Ακίνητης Περιουσίας κ. Μανόλης Λεμπίδης: “η ενέργεια αυτή του Δήμου, που υλοποιήθηκε με την καθοδήγηση και συνεχή επίβλεψη του, στοχεύει κυρίως στο να απελευθερωθούν, οι δημόσιοι χώροι από τα εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα, ενώ στην παρούσα φάση, επανεξετάζονται και οι ανενεργές θέσεις στάθμευσης ΑμεΑ, προκειμένου να αποδοθούν στους δημότες διευκολύνοντας την καθημερινότητα τους”.
Να σημειώσουμε ότι το προηγούμενο διάστημα, σε συνεργασία με τον Δημοτικό Αστυνομικό, έγινε η καταγραφή των εγκαταλελειμμένων οχημάτων (δικύκλων) στον Άγιο Νικόλαο καθώς και στις κοινότητες: Νεάπολη, Κριτσά, Ελούντα, Καλό Χωριό, Βραχάσι.
spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα