Δημοπρατήθηκε η κατασκευή έξι ακόμη παιδικών χαρών στον Δήμο Καστοριάς!

Έξι ακόμη παιδικές χαρές αναμένεται να κατασκευαστούν και να παραδοθούν τους επόμενους μήνες στους δημότες Καστοριάς, μετά από τη δημοπράτηση του έργου με προϋπολογισμό 464.000 ευρώ, χρηματοδοτούμενο από το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ».
Οι τρεις από αυτές θα κατασκευαστούν στην πόλη της Καστοριάς και πιο συγκεκριμένα στην Οδό Χριστοπούλου, στις Εργατικές Κατοικίες και στην περιοχή Νταηλάκη και οι άλλες τρεις στους οικισμούς Τοιχιού, Κορεστείων και Τσάκωνης.
Οι έξι παιδικές χαρές έρχονται να προστεθούν στις επτά ακόμη που είχαν παραδοθεί το προηγούμενο διάστημα, στο πλαίσιο των ανταποδοτικών έργων του TAP και έγιναν στις Τοπικές Κοινότητες Μεσοποταμίας, Μανιάκων, Δισπηλιού, Κορησού, Ιεροπηγής, Οινόης και Χιλιοδένδρου.
Στον προγραμματισμό του Δήμου Καστοριάς είναι να κατασκευαστούν άλλες έξι παιδικές χαρές σε Μαυροχώρι, Πολυκάρπη, Πεντάβρυσο, Κολοκυνθού, Βασιλειάδα και στην περιοχή της Καλλιθέας στην πόλη της Καστοριάς, για τις οποίες εκπονούνται μελέτες από τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Καστοριάς.
Την ίδια στιγμή, έτοιμη για δημοπράτηση είναι και η κατασκευή της παιδικής χαράς στο Ντολτσό, με προϋπολογισμό 400.000 ευρώ και χρηματοδότηση επίσης από το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ».

The post Δημοπρατήθηκε η κατασκευή έξι ακόμη παιδικών χαρών στον Δήμο Καστοριάς! appeared first on Δήμος Καστοριάς.

Πηγή Δήμος Καστοριάς Website

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα