Δήμαρχος Πύργου Παν. Αντωνακόπουλος: “Στηρίζουμε κάθε δράση που θα συμβάλλει στην αναβάθμιση του Νοσοκομείου”

Τη στήριξή του στους εργαζόμενους του Γ.Ν. Ηλείας εξέφρασε ο Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, σε κάθε δράση διεκδίκησης της απαιτούμενης εύρωστης λειτουργίας της μονάδας και για την κάλυψη κενών θέσεων ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.
– Ο κ. Αντωνακόπουλος αρχικά συναντήθηκε με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Σπύρο Πολίτη και την Διευθύντρια της Ιατρικής Υπηρεσίας Αναστασία Βασιλείου.
– Αμέσως μετά είχε μια εκτενή συζήτηση και με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων Γιάννη Γεωργίου.
* Ο κ. Αντωνακόπουλος αναφέρθηκε και στην ύπαρξη κινήτρων είτε οικονομικών είτε επαγγελματικής ανέλιξης, ώστε να γίνει το Νοσοκομείο του Πύργου ελκυστικό για τους ιατρούς και να μην αποβαίνουν άγονες όλες οι προκηρύξεις θέσεων.
– «Στηρίζουμε κάθε δράση που θα συμβάλλει στην αναβάθμιση του Νοσοκομείου, με άρτιες υπηρεσία και καλύτερη στελέχωση σε ιατρικό προσωπικό» είπε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Πύργου, υπενθυμίζοντας όλες τις δράσεις που έχει υποκινήσει ο ίδιος από την αρχή της θητείας του, όπως συναντήσεις με όλους τους Υπουργούς Υγείας, με συνεχή ανάδειξη των θεμάτων, με ψηφίσματα, με συσκέψεις με όλους τους φορείς, καθώς ακόμα και με συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Υγείας στην Αθήνα τον περασμένο Δεκέμβριο.
* Στο σημείο αυτό όμως καυτηρίασε και την απουσία μεγάλης μερίδας της κοινωνίας από τους αγώνες αυτούς, όπως και την απουσία πολλών παραγόντων.
Επιπλέον επεσήμανε την αμέριστη στήριξη της Δημοτικής Αρχής με δωρεές υλικοτεχνικού εξοπλισμού στο Νοσοκομείο, ειδικά την δύσκολη περίοδο της πανδημίας.
Τέλος, στο τραπέζι των συζητήσεων τέθηκε για άλλη μια φορά ο επανέλεγχος του υγειονομικού «χάρτη» της Ηλείας.
spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα