Δήλωση του Προέδρου της ΚΕΔΕ και του ΙΣΑ Γ. Πατούλη, σχετικά με ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ και τις πρόσφατες δηλώσεις του αν. Υπουργού Υγείας Π. Πολάκη

Χθες ο ΣΥΡΙΖΑ  εξέδωσε ανακοίνωση αμφισβήτησης της νομιμότητας έκδοσης από τον Ι.Σ.Α. συγκεκριμένης άδειας Λειτουργίας Διαγνωστικού Εργαστηρίου.

Μιας άδειας, που εκδόθηκε νόμιμα και η νομιμότητά της επιβεβαιώθηκε και εγγράφως από τον τότε αρμόδιο Υπουργό Υγείας της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ κ. Π. Κουρουμπλή και τον σημερινό υπουργό Υγείας και τότε αναπληρωτή κ. Α. Ξανθό.

Σήμερα, ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, κ. Πολάκης,  ο επονομαζόμενος και «Εθνικός Υβριστής», από την Κρατική Τηλεόραση εξαπέλυσε ύβρεις και συκοφαντίες σε βάρος του Προέδρου της ΚΕΔΕ και του Ι.Σ.Α., ισχυριζόμενος και αυτός ότι η ίδια Άδεια Λειτουργίας Διαγνωστικού Εργαστηρίου δεν εκδόθηκε νόμιμα, σε απόλυτη διαφωνία του και με τον τότε αρμόδιο Υπουργό Υγείας.

Δεν ενδιαφέρουν τον Ι.Σ.Α. οι πολιτικές εξάψεις του κ. Πολάκη, αλλά η προστασία του κύρους και της αξιοπιστίας του, ως Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου.

Για τον λόγο αυτό το Δ.Σ. του Ι.Σ.Α. κατά την σημερινή Συνεδρίασή του συζήτησε το σοβαρό αυτό θέμα εκτός Ημερήσιας Διάταξης και  έλαβε καθαρή απόφαση στην οποία λεπτομερώς αναφέρεται το ισχύον νομικό πλαίσιο, σύμφωνα με το οποίο εκδόθηκε η άδεια αυτή και τις 2 αποφάσεις του, με τις οποίες εγκρίθηκε η έκδοση της.

Κυρίως ως Πρόεδρος του Ι.Σ.Α., του μεγαλύτερου επιστημονικού Συλλόγου της Χώρας, αλλά και ως Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, συστήνω στον εθνικό υβριστή κ. Πολάκη να παύσει στο μέλλον να εξαπολύει ύβρεις και συκοφαντίες σε βάρος του Ι.Σ.Α. και να ασχοληθεί επιτέλους με τα σοβαρά θέματα υγείας που απασχολούν την Πατρίδα μας.

Και εάν δεν παύσει αυτός, να τον παύσει ο Πρωθυπουργός.

 

 

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα