Δήλωση του Προέδρου της Κ.Ε.Δ.Ε. Γ. Πατούλη για τις κινητοποιήσεις ενάντια στο Ασφαλιστικό- Φορολογικό Νομοσχέδιο

Εκφράζω την πλήρη στήριξη μου στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, των συνταξιούχων και των ελεύθερων επαγγελματιών, ενάντια στα μέτρα που προωθεί η Κυβέρνηση μέσα από την ψήφιση του Φορολογικού- Ασφαλιστικού Νομοσχεδίου.

 

Μετά από οκτώ χρόνια ύφεσης, η Κοινωνία δεν αντέχει άλλες νέες επιβαρύνσεις, νέες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις και νέους φόρους. Με τα μέτρα αυτά δεν πρόκειται να υπάρξει ανάπτυξη και η ανεργία θα εκτοξευθεί.

 

Οδηγούνται σε οικονομικό και επαγγελματικό αφανισμό δεκάδες χιλιάδες ελεύθεροι επαγγελματίες και επιστήμονες, οι οποίοι θα δουν να τριπλασιάζονται οι ασφαλιστικές τους εισφορές και να αυξάνεται κατακόρυφα η φορολόγησή τους.  Με τα μέτρα αυτά, το επιστημονικό προσωπικό της χώρας θα αναζητήσει διέξοδο στο εξωτερικό και η χώρα θα χάσει τα καλύτερα μυαλά της.

 

Η χώρα και η οικονομία μας δεν χρειάζονται κι άλλους νέους φόρους κι επιβαρύνσεις  , που εξυπηρετούν αποκλειστικά και μόνον τα συμφέροντα των δανειστών .

 

Αυτή την ώρα είναι, περισσότερο από ποτέ άλλοτε, αναγκαία η δημιουργία ενός ισχυρού πολιτικού και κοινωνικού μετώπου ευθύνης.

 

Η Πατρίδα μας χρειάζεται άμεσα ένα ολοκληρωμένο εθνικό σχέδιο ανάταξης της οικονομίας , που θα υπηρετεί το συμφέρον της χώρας και της κοινωνίας και θα προβλέπει μεταξύ άλλων την προώθηση ουσιαστικών αλλαγών μεταρρυθμίσεων, την περαιτέρω μείωση της σπατάλης , την υιοθέτηση αναπτυξιακών μέτρων και πολιτικών που θα οδηγούν σε αύξηση του εθνικού εισοδήματος, την ενίσχυση των κοινωνικά αδύνατων.

 

Η Αυτοδιοίκηση δηλώνει παρούσα σε αυτή την εθνική προσπάθεια ανασύνταξης και ανάταξης της Πατρίδας μας.

 

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

[td_block_social_counter facebook="cityconnectnewsgreece" style="style6 td-social-boxed" open_in_new_window="y" f_counters_font_family="394" f_network_font_family="891" f_counters_font_size="eyJhbGwiOiIxNCIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEzIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMiJ9" f_network_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjExIiwicG9ydHJhaXQiOiI5In0=" counter_color="#ffffff" counter_color_h="#ffffff" network_color="#ffffff" network_color_h="#ffffff" tdc_css="eyJsYW5kc2NhcGUiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjMwIiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJsYW5kc2NhcGVfbWF4X3dpZHRoIjoxMTQwLCJsYW5kc2NhcGVfbWluX3dpZHRoIjoxMDE5LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMjAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3NjgsInBob25lIjp7Im1hcmdpbi1ib3R0b20iOiI0MCIsImRpc3BsYXkiOiIifSwicGhvbmVfbWF4X3dpZHRoIjo3NjcsImFsbCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiNDAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn19" twitter="CityConnectgr" youtube="UCAw9690RMUGyhc0XY-L3vwg"]

Τελευταία Νέα