Δήλωση του Προέδρου της Κ.Ε.Δ.Ε. Γ. Πατούλη για τις κινητοποιήσεις ενάντια στο Ασφαλιστικό- Φορολογικό Νομοσχέδιο

Εκφράζω την πλήρη στήριξη μου στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, των συνταξιούχων και των ελεύθερων επαγγελματιών, ενάντια στα μέτρα που προωθεί η Κυβέρνηση μέσα από την ψήφιση του Φορολογικού- Ασφαλιστικού Νομοσχεδίου.

 

Μετά από οκτώ χρόνια ύφεσης, η Κοινωνία δεν αντέχει άλλες νέες επιβαρύνσεις, νέες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις και νέους φόρους. Με τα μέτρα αυτά δεν πρόκειται να υπάρξει ανάπτυξη και η ανεργία θα εκτοξευθεί.

 

Οδηγούνται σε οικονομικό και επαγγελματικό αφανισμό δεκάδες χιλιάδες ελεύθεροι επαγγελματίες και επιστήμονες, οι οποίοι θα δουν να τριπλασιάζονται οι ασφαλιστικές τους εισφορές και να αυξάνεται κατακόρυφα η φορολόγησή τους.  Με τα μέτρα αυτά, το επιστημονικό προσωπικό της χώρας θα αναζητήσει διέξοδο στο εξωτερικό και η χώρα θα χάσει τα καλύτερα μυαλά της.

 

Η χώρα και η οικονομία μας δεν χρειάζονται κι άλλους νέους φόρους κι επιβαρύνσεις  , που εξυπηρετούν αποκλειστικά και μόνον τα συμφέροντα των δανειστών .

 

Αυτή την ώρα είναι, περισσότερο από ποτέ άλλοτε, αναγκαία η δημιουργία ενός ισχυρού πολιτικού και κοινωνικού μετώπου ευθύνης.

 

Η Πατρίδα μας χρειάζεται άμεσα ένα ολοκληρωμένο εθνικό σχέδιο ανάταξης της οικονομίας , που θα υπηρετεί το συμφέρον της χώρας και της κοινωνίας και θα προβλέπει μεταξύ άλλων την προώθηση ουσιαστικών αλλαγών μεταρρυθμίσεων, την περαιτέρω μείωση της σπατάλης , την υιοθέτηση αναπτυξιακών μέτρων και πολιτικών που θα οδηγούν σε αύξηση του εθνικού εισοδήματος, την ενίσχυση των κοινωνικά αδύνατων.

 

Η Αυτοδιοίκηση δηλώνει παρούσα σε αυτή την εθνική προσπάθεια ανασύνταξης και ανάταξης της Πατρίδας μας.

 

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα