Διανομή προϊόντων σε δικαιούχους ΚΕΑ από τον Δήμο Μαρωνείας – Σαπών

Στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ι Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ/FEAD), ο  Δήμος Μαρωνείας – Σαπών θα πραγματοποιήσει δωρεάν διανομή προϊόντων (ρύζι, καθαριστικό υγρό γενικής χρήσης, υγρό πιάτων, σαμπουάν, ζάχαρη,αλεύρι σίτου, μακαρόνια, σκόνη πλυντηρίου, οδοντόβουρτσα, ημίσκληρο τυρί, σαπούνι σε σαπουνοθήκη, γάλα εβαπορε, οδοντόκρεμα, κοτόπουλο, χοιρινό).

Οι δικαιούχοι είναι όσοι εντάσσονται στο πρόγραμμα «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης» και έχουν κάνει τροποποίηση της αίτησης τους για λήψη τροφίμων από το πρόγραμμα ΤΕΒΑ.
Η διανομή θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27/09 και την Πέμπτη 28/09 από τις 8:00-14:00, στις Σάπες στον χώρο του αμαξοστασίου (παλιά ΔΕΑΣ) και στην Ξυλαγανή στο χώρο  του αμαξοστασίου.

Οι δικαιούχου χρειάζεται να έχουν μαζί τους ταυτότητα και την αίτηση ένταξής τους στο πρόγραμμα «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης».

Εξαιτίας του μεγάλου αριθμού των προϊόντων οι δικαιούχοι πρέπει να έχουν μαζί τους καρότσι λαϊκής ή οποιοδήποτε άλλο τρόπο επιλέξουν για τη μεταφορά των σακούλων με τα προϊόντα τους από το σημείο διανομής.

Πηγή Δήμος Μαρωνείας – Σαπών Website