Διαδικτυακό σεμινάριο στο πλαίσιο του έργου “MOBILE BIODIVERSITY”, Τρίτη 08 Ιουνίου

Την Τρίτη 08 Ιουνίου 2021, θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακό σεμινάριο (webinar), για να συζητηθεί η ανάπτυξη της κοινής στρατηγικής για την διατήρηση της βιοποικιλότητας με ειδικούς επιστήμονες και διοικητικούς στο πλαίσιο του έργου “MOBILE BIODIVERSITY” του Προγράμματος Συνεργασίας «Ιnterreg V – A Ελλάδα – Βουλγαρία».

Το έργο “MOBILE BIODIVERSITY” υλοποιείται στο πλαίσιο του Προγράμματος Συνεργασίας «Ιnterreg V – A Ελλάδα – Βουλγαρία» της Προγραμματικής Περιόδου 2014-2020 το οποίο συγχρηματοδοτείται κατά 85% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και κατά 15% από εθνικούς πόρους των κρατών που συμμετέχουν σε αυτό.

Στο σχήμα συμμετέχουν εταίροι από τις δύο χώρες. Ο ΔΗΜΟΣ ΚΡΕΣΝΑΣ (Επικεφαλής Εταίρος) – Βουλγαρία, το STUDENT MEDIA WORLD ASSOCIATION (SMWA) – Βουλγαρία, ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ – Ελλάδα και το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ (Δ.Ε.Π.ΑΝ.) – Ελλάδα.

Στο webinar θα συμμετέχουν εκπρόσωποι και από τις δύο χώρες, ενώ η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Αγγλική γλώσσα. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την υφιστάμενη κατάσταση στους Δήμους των δύο χωρών και να συζητήσουν την ανάπτυξη της κοινής στρατηγικής για την διατήρηση της βιοποικιλότητας. Για την συμμετοχή στο webinar παρακαλούμε όπως εγγραφείτε ηλεκτρονικά στον παρακάτω σύνδεσμο. Η συμμετοχή είναι δωρεάν ενώ θα δοθούν και πιστοποιητικά παρακολούθησης σε όσους το επιθυμούν.

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα