ΔΕΠΑΝ: GOLD βραβείο για το City Connect App

Internal Communication & Employee Engagement Awards 2024 

ΔΕΠΑΝ: GOLD βραβείο για το City Connect App

Με μια παρουσία που ξεπέρασε κάθε προσδοκία για έναν διαγωνισμό που πραγματοποιείται για πρώτη φορά, 200 στελέχη από κορυφαίες εταιρείες με ιδιαίτερα δημιουργική δραστηριότητα στον τομέα της εσωτερικής επικοινωνίας και της ανάπτυξης ενός αφοσιωμένου και δεσμευμένου ανθρώπινου δυναμικού παραβρέθηκαν στον χώρο εκδηλώσεων «House 124» την Πέμπτη 13 Ιουνίου, στη βραδιά απονομής των βραβείων Internal Communication & Employee Engagement, όπου ένα από τα βραβεία απονεμήθηκε στο Δίκτυο Πόλεων ΔΕΠΑΝ.

Το επίπεδο των πρωτοβουλιών ήταν ιδιαίτερα υψηλό σύμφωνα με την ομόφωνη γνώμη, τόσο της Προέδρου  της Επιτροπής Αξιολόγησης κας Ειρήνης Νικάνδρου, Αναπληρώτριας Καθηγήτριας Διοίκησης Εταιρικής Επικοινωνίας και Ανθρωπίνων Πόρων, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΟΠΑ) όσο και των υπολοίπων μελών της επιτροπής αξιολόγησης την οποία συναπάρτιζαν στελέχη επιχειρήσεων σε Ελλάδα και εξωτερικό,  καθώς και εκπρόσωποι φορέων, ινστιτούτων και ακαδημαϊκών ιδρυμάτων που συνέβαλαν με την εμπειρία τους στην αξιολόγηση υποψηφιοτήτων από σχεδόν 30 εταιρείες.

Στις εταιρείες ΟΤΕgroup,  Lidl Ελλάς, Eurobank και Pfizer Center for Digital Innovation απονεμήθηκαν τα κορυφαία Βραβεία της χρονιάς!

Στο Δίκτυο Πόλεων ΔΕΠΑΝ, στην Eνότητα 4, Best Internal Communications & Employee Engagement by Sector στο τομέα Public Sector & NGOs απονεμήθηκε το GOLD βραβείο για το City Connect App

 

Η Αυτοδιοίκηση συνδέεται με το City Connect App.

Το City Connect App αποτελεί μια εφαρμογή που διευκολύνει την άμεση επικοινωνία, συνεργασία και ενημέρωση στην τοπική αυτοδιοίκηση! Το ΔΕΠΑΝ ενημερώνει άμεσα για τις τελευταίες εξελίξεις, τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας, νέα προγράμματα και έργα προς υλοποίηση σε πραγματικό χρόνο!

Όλα τα απαραίτητα έγγραφα στο κινητό τηλέφωνο: Νομοθεσίες, εκπαιδεύσεις, νέα έργα, ΕΣΠΑ και όλα τα απαραίτητα αρχεία, video και Multimedia, άμεσα προσβάσιμα με διαβαθμισμένα δικαιώματα για μέγιστη ασφάλεια.

Η ανάπτυξη έρχεται Ομαδικά. Μέσα από την συμμετοχή σε συγκεκριμένες ομάδες οι ενδιαφερόμενοι είναι σε θέση να λαμβάνουν τα τελευταία νέα που τους αφορούν και κοινά αρχεία με τις ομάδες εργασίας. Μέλη και συνεργάτες επικοινωνούν άμεσα μεταξύ τους όπου και αν βρίσκονται. Εν κατακλείδι πρόκειται για το απόλυτο εργαλείο συνεργασίας και επικοινωνίας στους Δήμους.

Ο Γενικός Διευθυντής του Δικτύου Πόλεων ΔΕΠΑΝ κ. Βασίλης Κουτσιώρης παραβρέθηκε στην απονομή, παρέλαβε το Βραβείο και στο σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στο ΔΕΠΑΝ και στην εφαρμογή City Connect App που ανέπτυξε το τμήμα πληροφορικής του Δικτύου.

Μεταξύ άλλων τόνισε ότι το ΔΕΠΑΝ συμπεριλαμβάνεται στους μεγαλύτερους Οργανισμούς της Αυτοδιοίκησης, έχει συνεχή ανάπτυξη και υποστηρίζει σχεδόν τους μισούς ΟΤΑ της χώρας.

Παράλληλα αναφερόμενος στη διάκριση του ΔΕΠΑΝ επεσήμανε ότι για Δημόσιο Οργανισμό αποτελεί καινοτομία τόσο η συμμετοχή στο Internal Communication & Employee Engagement  όσο και η βράβευσή του.

 

Συνεχής εξέλιξη

H Πρόεδρος της Επιτροπής, κα Ειρήνη Νικάνδρου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Διοίκησης Εταιρικής Επικοινωνίας και Ανθρωπίνων Πόρων, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών(ΟΠΑ), απευθύνοντας χαιρετισμό στην έναρξη της βραδιάς, αφού συνεχάρη τις νικήτριες ομάδες, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Σήμερα γιορτάζουμε και επιβραβεύουμε τις καλές πρακτικές και δράσεις στην επικοινωνία των επιχειρήσεων με τους ανθρώπους τους. Τα Βραβεία Internal Communication & Employee Engagement φιλοδοξούν να γίνουν ένας νέος θεσμός που θα «αγκαλιάσουν» οι οργανισμοί. Στόχος μας είναι οι εταιρείες να μοιράζονται τις προσπάθειές τους, όλοι και όλες μαζί να μαθαίνουμε, να γινόμαστε καλύτεροι και καλύτερες και να συμβάλλουμε στη δημιουργία θετικών, υποστηρικτικών χώρων εργασίας και καλύτερων αποτελεσμάτων για όλα τα εμπλεκόμενα μέρη».

Περισσότερα ΕΔΩ

 

 

 

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα