Ξεκινά το έργο: “Αντικατάσταση αγωγού από αεροδρόμιο έως αντλιοστάσιο Σχηματαρίου”, συνολικού προϋπολογισμού 299.995,00 ευρώ

Υπεγράφη η σύμβαση κατασκευής του έργου «Αντικατάσταση αγωγού από αεροδρόμιο έως αντλιοστάσιο Σχηματαρίου» παρουσία του δημάρχου Τανάγρας, κ. Βασίλη Περγάλια και του εκπροσώπου της ανάδοχης εταιρίας ΜΑΡΙΑ ΧΑΛΚΙΔΗ &ΣΙΑ Ο.Ε., κ. Χρήστου Καραβά.

Το έργο χρηματοδοτείται από ιδίους πόρους του Δήμου Τανάγρας και η ανάδοχος εταιρεία  αναδείχθηκε μειοδότης, με μέση έκπτωση 40,00%. Η αποπεράτωση του έργου θα γίνει εντός 4 μηνών.

Με το εκτελούμενο έργο θα γίνει η αντικατάσταση του αγωγού από αεροδρόμιο έως το αντλιοστάσιο Σχηματαρίου, σύμφωνα με τον κανονισμό 2195/2002 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου της 5/11/2002, όπου το συγκεκριμένο έργο εντάσσεται στον κωδικό 45231300-8: “Κατασκευαστικές εργασίες για αγωγούς ύδρευσης και αποχέτευσης”.

Ο Δήμαρχος κ. Βασίλης Περγάλιας δήλωσε ότι “Πρόκειται για ένα έργο ζωτικής σημασίας, με την υλοποίηση του οποίου θα επιτευχθεί η περιβαλλοντικά ορθή διαχείριση του πόσιμου νερού, στην  Δ.Κ. Σχηματαρίου. Στόχος μας είναι να προχωρήσουμε σε έργα σε όλο το Δίκτυο Ύδρευσης του Δήμου,  προκειμένου να επιτύχουμε την αναβάθμιση της ποιότητας του πόσιμου νερού, την ελαχιστοποίηση των διαρροών στο δίκτυο, την εξασφάλιση σταθερής πίεσης στην παροχή, ιδιαίτερα κατά τους θερινούς μήνες όπου έχουμε αυξημένες ανάγκες ύδρευσης.

Υλοποιούμε ένα ευρύτερο σχέδιο αναβάθμισης των υποδομών του Δήμου  μας με μοναδικό σκοπό την εξυπηρέτηση των Δημοτών και τη βελτίωση της ζωής των πολιτών, έχοντας μόνιμα στραμμένο το ενδιαφέρον μας στην ισόρροπη ανάπτυξη ενδοχώρας και παραλιακής ζώνης.

Πηγή Δήμος Τανάγρας Website

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα