Αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών και του αύλειου χώρου στο Γυμνάσιο Οινοφύτων

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αναβάθμισης των αθλητικών υποδομών του Γυμνασίου Οινοφύτων με τη δημιουργία γηπέδου τένις & βόλεϊ με αυτοεπιπεδούμενο αντιολισθηρό δάπεδο. Η γραμμογράφηση της τελικής επιφάνειας έγινε σύμφωνα με τις διεθνείς προδιαγραφές, από χρώματα συμβατά με τον συνθετικό τάπητα και ανθεκτικά στην υπεριώδη ακτινοβολία. Αυτοεπιπεδούμενο αντιολισθηρό δάπεδο κατασκευάστηκε επίσης και στο υπάρχον γήπεδο μπάσκετ.

Μαζί με την αναβάθμιση των αθλητικών χώρων, στο Γυμνάσιο έγινε διάστρωση μικρού τμήματος με κυβόλιθους στην κύρια είσοδο του σχολείου, ανανεώθηκε ο ασφαλτοτάπητας σε όλο το βόρειο τμήμα του αύλειου χώρου που έχει φθαρεί, διαμορφώθηκαν παρτέρια και χώρος φύτευσης στο δυτικό όριο του οικοπέδου και σύντομα θα ολοκληρωθεί η αντικατάσταση της χαλασμένης επιστέγασης στα υπάρχοντα κιόσκια του σχολείου με ξύλινες τάβλες και ασφαλτικό κεραμίδι.

Οι δράσεις αυτές εντάσσονται στο έργο «Επισκευή και συντήρηση αύλειων χώρων σχολείων Δήμου Τανάγρας», στο πλαίσιο του Προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» με σκοπό την βελτίωση των υποδομών της Α/βάθμιας και Β/βάθμιας εκπαίδευσης και την αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών στον τομέα εκπαίδευσης. Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου για τα σχολεία που θα γίνουν οι παρεμβάσεις, είναι 120.000€ και χρηματοδοτείτε τόσο από το πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ», όσο και από τον προϋπολογισμό του Δήμου Τανάγρας.

Ο Δήμαρχος και η Δημοτική αρχή, έχοντας ως γνώμονα την ανάγκη ύπαρξης των καλύτερων δυνατών συνθηκών εκπαίδευσης (με βάση τις αρμοδιότητες του Δήμου) και την ανάγκη όλοι οι πολίτες και ειδικά οι μαθητές, να έχουν στη διάθεση τους ασφαλείς και άρτιες αθλητικές εγκαταστάσεις, προχωρούν συνεχώς σε έργα παρεμβάσεων προς την κατεύθυνση αυτή.

Ο Δήμαρχος Τανάγρας

Βασίλης Περγάλιας

Δελτίο Τύπου – Αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών και του αύλειου χώρου στο Γυμνάσιο Οινοφύτων

Πηγή Δήμος Τανάγρας Website

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα