Συμμετοχή του Δημάρχου Τανάγρας στην πρωτοβουλία TEDx Tanagra

Το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2020 στις 6:00 μ.μ. λαμβάνει χώρα στον Δήμο Τανάγρας, το πρώτο TEDx Tanagra.

Πρόκειται για πρωτοβουλία  η οποία υλοποιείται στο πλαίσιο της TED (μη κερδοσκοπική οργάνωση που πραγματοποιεί συνέδρια με σκοπό τη διάδοση αξιόλογων ιδεών). Την  πρωτοβουλία TEDx Tanagra εμπνεύστηκε  και υλοποιεί ο επιστήμονας κ. Παναγιωτόπουλος Κωνσταντίνος, με την  υποστήριξη της επιστημονικής ομάδας του (κκ Νίκος Καπελλέρης , Βαγγέλης Γιαννάκης, Φάνης Κορλός).

Θέμα του συγκεκριμένου TEDx το οποίο θα διεξαχθεί διαδικτυακά, σε τοπικό επίπεδο, αποτελεί η  κλιματική κρίση και η βιώσιμη ανάπτυξη. Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση  του κοινού  επί του θέματος καθώς και  η αναζήτηση τρόπων με τους οποίους μπορούμε να μειώσουμε τις εκπομπές μολύνσεων κατά 40% έως το 2030.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο Δήμαρχος Τανάγρας κ. Βασίλης Περγάλιας ο οποίος θα παρουσιάσει τις δράσεις του Δήμου μας  σε σχέση με την προστασία του περιβάλλοντος.

Την εκδήλωση θα τιμήσουν με ομιλίες τους σημαντικές προσωπικότητες από τον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης και της πολιτικής, όπως ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός και η κα Εύα Καϊλή (μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και μέλος της Ελληνικής αντιπροσωπείας της Προοδευτικής Συμμαχίας των Σοσιαλδημοκρατών, από το 2014). Επιπλέον την εκδήλωση θα τιμήσουν σημαντικές προσωπικότητες από τον κόσμο των επιστημών, των επιχειρήσεων και του ακτιβισμού καθώς και μαθητές του Δήμου Τανάγρας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν την διαδικτυακή εκδήλωση συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα  https://forms.gle/JGLWrxaiSxw7gJBf9

Η Κλιματική Αλλαγή μας αφορά όλους. Η προστασία του πλανήτη είναι χρέος όλων μας!.

Πηγή Δήμος Τανάγρας Website

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα