Προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς οι εργασίες ασφαλτόστρωσης των οδών: ΠΡΟΣ ΠΥΡΚΑΛ, ΣΤΕΦΑΝΗΣ-ΣΚΟΥΡΤΩΝ, ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟΥ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΔΑΦΝΗΣ & ΣΚΟΥΡΤΑ ΠΥΛΗΣ Δ.Ε. ΔΕΡΒΕΝΟΧΩΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΖΙΓΚΟΥΡΑΤΙ”, προϋπολογισμού 994.970,43 ευρώ

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες ασφαλτόστρωσης οδών στη Δ.Ε. Δερβενοχωρίων. Οι εργασίες εντάσσονται στο έργο με τίτλο:

“ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΟΔΟΥ ΠΡΟΣ ΠΥΡΚΑΛ, ΣΤΕΦΑΝΗΣ-ΣΚΟΥΡΤΩΝ, ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟΥ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΔΑΦΝΗΣ & ΣΚΟΥΡΤΑ ΠΥΛΗΣ Δ.Ε. ΔΕΡΒΕΝΟΧΩΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΖΙΓΚΟΥΡΑΤΙ”, με τον αρχικό προϋπολογισμό του έργου να ανέρχεται στα 994.970,43 ευρώ.

Με το συγκεκριμένο έργο θα γίνει ασφαλτόστρωση των δρόμων που αναφέρονται στην Τεχνική έκθεση και συγκεκριμένα στους δρόμους προς ΠΥΡΚΑΛ, Στεφάνη-Σκούρτα, Νεκροταφείο-Περιφερειακό Δάφνης, Σκούρτα- Πύλη και Τζιγκουράτι.

Το έργο χρηματοδοτείται από ιδίους πόρους του Δήμου Τανάγρας.

Ο Δήμαρχος Τανάγρας, Βασίλης Περγάλιας,  δηλώνει ότι:

«Ένα ακόμη σημαντικό έργο που θα βελτιώσει την καθημερινότητα των συνδημοτών μας βρίσκεται σε εξέλιξη και προχωρά γρήγορα. Συνεχίζουμε απρόσκοπτα να υλοποιούμε έργα υποδομών στον Δήμο μας και εντατικά να προχωράμε το πρόγραμμα αναβάθμισης του οδικού δικτύου του με παρεμβάσεις σε κάθε Δημοτική Ενότητα».

Η αναβάθμιση της οδικής ασφάλειας και η προστασία της ζωής των πολιτών, αποτελούν για εμάς ζητήματα ύψιστης προτεραιότητάς μας!”

Πηγή Δήμος Τανάγρας Website

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα