Ένα νέο σύγχρονο απορριμματοφόρο απέκτησε ο Δήμος Τανάγρας

Αρχές Οκτώβρη παραδόθηκε στον Δήμο Τανάγρας ένα νέο σύγχρονο απορριμματοφόρο. Tο απορριμματοφόρο διαθέτει ένα από τα πιο σύγχρονα Συστήματα Ασφαλείας, διασφαλίζοντας έτσι κατάλληλες συνθήκες εργασίας, για τους εργαζόμενους Καθαριότητας.

Κόστισε στο δήμο 169.880 € κι αγοράσθηκε με ιδίους πόρους.

Ο Δήμαρχος Τανάγρας κ. Περγάλιας δήλωσε σχετικά: «Λαμβάνοντας υπόψιν τις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες του Δήμου μας στον τομέα της Καθαριότητας, οι οποίες πολλαπλασιάζονται ιδιαίτερα κατά τη θερινή περίοδο, ο Δήμος Τανάγρας και η Υπηρεσία Καθαριότητάς του σχεδιάζουν και υλοποιούν το πρόγραμμα καθαριότητας, εμπλουτίζοντας συνεχώς τον διαθέσιμο εξοπλισμό, με στόχο την προστασία της Δημόσιας Υγείας, καθώς και τη μείωση του κόστους καθαριότητας, που αυξάνουν, οι συνεχείς ανάγκες συντήρησης του παλιού μηχανολογικού εξοπλισμού.

Έτσι, παραλάβαμε  στις αρχές του Οκτώβρη το νέο απορριμματοφόρο, που προστίθεται στον στόλο οχημάτων  του Δήμου μας για να μπει άμεσα στην καθημερινή μάχη της καθαριότητας.

Με πρόγραμμα, συνεχίζουμε να εμπλουτίζουμε τον στόλο του Δήμου μας, ώστε να προσφέρουμε την βέλτιστη εικόνα του τόπου μας, στους συμπολίτες μας».

IMG_3497 IMG_3498

Πηγή Δήμος Τανάγρας Website

spot_imgspot_img

Related Articles

Get in touch

45ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Νέα